Derimot: Krigen mot matforsyningen: Fjørfe forgiftes for å forhindre dem i å legge egg

Derimot.no

derimot.no:

Av S.D. Wells

Selv hovedstrøms media-nyheter kan ikke unngå å rapportere om de omfattende ødeleggelsene som skjer med fjørfe og egg, og sender prisen på kjøtt og matprodukter opp gjennom taket. Fra branner og eksplosjoner ved matforedlingsanlegg, til dyrefôr forgiftet med arsenikk og infertilitets-stoffer, ser det ut til at det hele er en del av «masterplanen» til globalistene.

Noen få globalist-eide og kontrollerte dyrefôrselskaper forsyner bønder med giftig kyllingfôr som hindrer høner i å produsere egg, noe som bidrar til den kaotiske matmangelen og sammenbrudd i forsyningskjeden. Er dette nok et forsøk på å lamme hele matforsyningen, inkludert kjøtt og egg, slik at alle vil løpe til dagligvarebutikkene og kjøpe genetisk mutert, laboratorielaget-kjøtt som Bill Gates finansierer? Det kan virke slik.

Ikke bare er høner ikke i stand til å legge egg i flere måneder etter å ha spist giftig fôr, men kan det være mulig at disse fjørfeene og eggene også er giftige for mennesker, og som muligens også forårsaker infertilitet hos oss mennesker. Eggleverandører og bønder advarer om hva som kan være toppen av isfjellet, når det kommer til selskaper som med vilje prøver å ødelegge kjøtt- og eggforsyningen, og drive inflasjonen gjennom taket.

Helt siden oktober har flere amerikanske eggbønder opplevd null eggproduksjon fra fjørfeene sine, helt til de byttet fôr til en annen type, noen bruker til og med geitefôr. Nå legger kyllingene plutselig egg igjen, nesten tilbake til normal hastighet. Hva er forklaringen? Fjørfe produserer færre egg om vinteren på grunn av mindre dagslys og fjærfelling, men de slutter vanligvis ikke helt å legge egg.

Mange av disse bøndene sier at massemediene og Big Food bruker fugleinfluensa-utbruddet som en forsidehistorie for eggleggings-problemet, men det forklarer fortsatt ikke hvorfor hver fjørfe helt hadde sluttet å legge egg mens de spiste giftig fôr. Hvilke selskaper peker bøndene på?

Purinas Dumor og Tractor Supply’s Producer’s Pride kyllingfôr. Dette er de mistenkte, og hvis du følger pengene, fører de rett til selskaps-guruene og globalistene som oppfordrer alle mennesker til å slutte å spise kjøtt og egg, og begynne å spise jordorm og kakerlakker, for å redde planeten fra global oppvarming. I mellomtiden, på Davos-kongressen, spiser globalistene laks og biffer.

Der er mye som tyder på at produsenter av kyllingfôr forgifter kyllingfôr for å desimere innenlandsk matproduksjon. Det er nå mer enn åpenbart at det er en bevisst krig mot mat som føres mot folk, av globalistene. Sentraliserte leverandører, spesielt de som leverer til bønder, som for det meste er konservative og republikanere, er åpenbart ute etter å lamme eggforsyningen.

Denne tragedien tvinger folk til legge to og to sammen, og innse at det ikke bare er fôret som forårsaker produksjons- og infertilitetsproblemer, men også menneskematen. Eggbønder sier nå: «Hvis de er villige til å forgifte fjørfeene mine for å hindre meg i å forsyne meg selv eller andre med egg, så vil de helt sikkert forgifte maten jeg og familien min spiser».

Det skjer en oppvåkning nå, ettersom matvareprisene stiger og forsyningene stopper. Flere mennesker dør til høyre og venstre av «ukjente årsaker», og det blir verre for hver dag. Folk faller døde av hjerteinfarkt og hjerneslag, og mange færre mennesker har fått babyer de siste årene siden plandemien begynte. Tilfeldigheter? Det er befolkningsreduksjon på gang, og det er en krig som føres.
Mat, medisiner, virus, «vaksiner» og ødeleggelse av forsyningskjeden er blant annet de «våpnene» som brukes i denne krigen.


Fra Natural News, publisert 12 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, noe forkortet. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: If they are willing to poison the chickens to stop them from laying eggs, they are likely poisoning the HUMAN food supply to stop us from having children.

73 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 73 ganger.

Post Views: 96

Les artikkelen direkte på derimot.no