Derimot: Helsedirektøren i Florida: Hold dere unna Covid-vaksinen!

Derimot.no

derimot.no:

Helsedirektøren i Florida: Ingen bør ta covid-vaksinen – «den har en forferdelig sikkerhetsprofil».

Av Swebbtv.

Ingen skal ta den såkalte covid-vaksinen. Det hevder nå Floridas folkehelsedirektør Joseph Ladapo, som fikk sin medisinske grad fra Harvard Medical School, og sin doktorgrad i helsepolitikk fra Harvard Graduate School of Arts and Sciences. Vaksinen har en «forferdelig sikkerhetsprofil» og er så absurd feil at den som tar injeksjonen, har større risiko for å få covid enn den som ikke tar den, påpeker han.

Det går ikke så bra med de såkalte covid-vaksinene, som må kasseres fordi folk avviser dem. Også
Folkehelseinstituttet i Sverige anbefaler ikke personer under 50 å ta injeksjonene.

Chief Medical Officer (helsedirektør) i Florida, Joseph Ladapo, går enda lenger. Ifølge ham skal ingen ta injeksjonene.

– Hva har vi nå, når alt har roet seg? Vi har en mRNA-covid-vaksine som har en forferdelig sikkerhetsprofil. Det er sannheten. Media arbeider overtid for å omskrive virkeligheten. Få folk til å tro at det som skjer egentlig ikke skjer. Disse vaksinene har en forferdelig sikkerhetsprofil, gjentok han under en pressebriefing torsdag.

– Jeg synes ingen burde ta dem. – Dessverre har vi CDC (Center for Disease Control) og FDA (US Food and Drug Administration), og det mest konsekvente de har gjort er å benekte sannheten, og presse på for munnbind.

Munnbind «gjør ingen forskjell, har ingen betydelig virkning, og ingen fordeler», ifølge legen. De presset på for munnbind og vaksiner til små barn. Så fremhevet han en studie publisert i The Lancet om den fryktelig virkningen av vaksinen. De som tar injeksjonen har større risiko for å få covid, virkningen er negativ.

Hva viser forfatterne av studien? De viser at etter syv måneder går beskyttelsen mot infeksjon ned. Den er derfor negativ, og fortsetter å gå nedover. Hva betyr det? Bokstavelig talt, at folk som har tatt vaksinen har større sannsynlighet for å få covid-19 etter syv måneder enn de som ikke har tatt den. Det er fakta. Men har FDA noen gang sagt et ord om dette?, fortalte Joseph Ladapo på pressekonferansen.

Fra Swebbtv, publisert 17 mars 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker Tweets og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Toppläkaren: Ingen borde ta covidvaccinet – ”Har en fruktansvärd säkerhetsprofil”.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no