Derimot: Globalistene vil ha full kontroll. Skal Den kunstige intelligensen (KI) brukes til nettsensur av uønsket informasjon?

Derimot.no

derimot.no:

Villedelsen om Kunstig Intelligens.

Jan Hårstad

Det største problemet de norske har med tenkningen sin er at de har tungt for å forstå at den globalistiske makten kun opererer og tenker globalt. Fremdeles er det slik at de norske tror Norges liv og skjebne avgjøres av Stortinget. Det kan du se av kommentarfeltene: bare vi får noen patrioter inn på Tinget så beholder vi kontrollen på Norge.

Det største og mest aktuelle prosjekt for globalistene er nå avskaffelsen av free Speech på Internett. De har nå besluttet at FNs Agenda 2030 og LGBT-saken er påbudt tenkning -GLOBALT.

For å gjennomføre denne revolusjonen må man ha et CENSORSHIP INDUSTRIAL COMPLEX som mobiliserer all nettgigantene og overvåkningsapparatene. Men det er ikke nok. En trenger også en digital hær av unge mennesker som kan rense nettet for «desinformasjon».

Men selv det er ikke nok. 7. sept. holdt NRK-tv en første runde propaganda for Kunstig Intelligens som var så strålende saker og som umiddelbart hadde fått 1 milliard kroner statspenger for videreutvikling.

Dagen etter er det Document.no av alle som markedsfører det offisielle svenske synet på kunstig Intelligens. Der heter det fra Lisa Kaati fra Stockholms Universitet at det blir et fabelaktig redskap til å jakte terrorister og voldsutøvere.

Jakten på forbrytere er alltid påskuddet til mer overvåkning og muligheten for sensur.

«Folk har ikke mulighet til å lese gjennom alle former for kommunikasjon som kan være problematisk i dag. Derfor trenger vi et verktøy som kan hjelpe oss MED Å SORTERE INFOMASJON.»

Dette er et prosjekt som i løpet av 2024 skal gjennomføres i hele NatoZonen. Hvorfor det i dag lages en slik kultus og finansiering av kunstig intelligens er dette: Det lar seg simpethen ikke gjøre å knuse ytringsfriheten på nettet uten massiv utbredelse av kunstig intelligens som leser alt hva dissentere måtte skrive, også høyst private meldinger.

«Sortere informasjon» er en eufemisme.

Globalistene vet ikke sin arme råd for hvordan de skal bygge sin verdensregjering for krig og undertrykkelse. Det finnes ikke spor av nasjonal selvbestemmelse i det som nå utfolder seg.

Johannes Stern på wsws.org bemerker om den siste tyske utviklingen: Vi står overfor «opprettelsen av et de facto diktatur mot befolkningen.»

Fra 12 september vil vi se 3000 Heimevernsoldater på Oslos gater med bilsjekking og kontrollposter. Ikke noe spesielt norsk ved dette. Allmen globalistisk politikk i NatoZonen.

Forsidebilde: Andrea De Santis

Les artikkelen direkte på derimot.no