Derimot: Globalisering EU-politiker advarer mot «sekten» i Davos

Derimot.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

derimot.no:

Av Swebbtv

World Economic Forum er en farlig «sekt» hvor milliardærer, politikere og media møtes for å bestemme hvilken agenda som skal implementeres. Det hevder den kroatiske MEP (parlamentsmedlem) Mislav Kolakusic fredag.

EU-parlamentariker Mislav Kolakusic er tilbake med ny flengende kritikk av globalistene. Denne gangen snakker han om World Economic Forums møte i Davos, som avsluttes i dag. (den 20. januar)

– Denne uken arrangeres det såkalte World Economic Forum, verdens farligste konferanse, i Davos i Sveits. Samlingen består av selskaper, milliardærer, lobbyister og politikere som ble valgt ved hjelp av pengene sine, sier han i en video på Twitter.

– Det er ingen større trussel mot rettsstaten, demokratiet og det frie markedet enn denne sekten, hvis private økonomiske interesser er viktigere enn menneskehetens interesser. Det er den største nettverksbaserte organisasjonen av konspiratorer som har satt dagsordenen de siste tiårene; krig, pandemi og den såkalte grønne omstillingen, som gjør milliarder av mennesker fattige rundt om i verden, mens de selv blir enormt rike.

Ifølge Mislav Kolakusic står disse «elitene» faktisk for onde ideer, og fordi de eier media og politikken, får de agendaen sin gjennom. – De kommer med ondsinnede ideer som så blir implementert av media og politikere de eier, fortsetter han.

De hevder selv at en globalisert verden er best styrt av selvvalgte multinasjonale selskaper, regjeringer og sivile organisasjoner. Tanken deres er: Vi velger selv, vi deltar ikke i demokratiske valg, men det er vi som styrer. World Economic Forum er per definisjon den største skaperen av korrupsjon i hele verden, et sted hvor de som har tusenvis av milliarder av euro, møter de som har politisk makt i sine hjemland i Europa og resten av verden.

Hvert år besøker dusinvis av politiske ledere Davos, for å ta i mot ordre om hva de skal gjøre i den kommende perioden. Og dette gjør de med glede, vel vitende om at deres karriere står og faller med denne sekten. WEF har tidligere avvist kritikken rettet mot organisasjonen, og avvist at den ønsker å etablere en «verdensregjering».


Fra swebbtv, publisert 20 januar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og Twitter-melding med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: EU-politiker varnar för ”sekten” i Davos

5 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 5 ganger.

Post Views: 12

Les artikkelen direkte på derimot.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar