Derimot: Flere nye undersøkelser viser: D-vitaminer er langt mer effektive enn covid-vaksiner.

Derimot.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

derimot.no:

Flere nye undersøkelser viser:

Vi har hatt en rekke artikler her på derimot.no, hentet fra nettstedet Mer D-vitamin, hvor det fremgår at D-vitaminer, som ikke er medisiner men byggesteiner for et bedre immunforsvar, er et effektiv forebyggende tiltak.

Våre helsemyndigheter mener at vaksiner er løsningen og ikke en styrking av vår naturlige motstandskraft. Dette er naturligvis en fordel for de som tjener på legemiddelprodukter, den store farmasøytiske industrien, men ikke for befolkningen. Vi er tjent med å bygge opp et robust immunforsvar som er en beskyttelse mot alle typer infeksjoner.

Under er en video hvor det fremgår at nye undersøkelser bekrefter akkurat dette.

Knut Lindtner
Redaktør

Video: D-vitaminer er mer effektive enn Covid-19 sprøyter

Introduksjon av Colin Todhunter

Dr John Campbell i Storbritannia sier vitamin D er mer effektivt enn stikk. Det er absolutt tryggere, og han presenterer flere vitenskapelige studier som viser at det er svært effektivt for å forhindre COVID-relatert sykehusinnleggelse/død.

I stedet for å anbefale vitamin D, ble det avvist. For hvis påviste alternative behandlinger hadde vært tilgjengelige, kunne de pengesnurrende vaksinene ikke blitt brukt med påskuddet om nødbruk. Publikum ble stengt inne og bedt om å vente på sprøyten og ikke overbelaste NHS (Det statlige britiske helesvesenet, red.) – som den britiske regjeringen nå viser fullstendig forakt for.

Se videoen nedenfor.

Forsidebilde: Lexica

58 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 58 ganger.

Post Views: 94

Les artikkelen direkte på derimot.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar