Derimot: Espen Nakstad er tilbake. Han som ropte «ulv», uler igjen.

Derimot.no

derimot.no:

Av Terje Sørensen
Pensjonert advokat

Kommer ‘ulvehyleren’ til å få rett nå? Eller vil han fortsette med å ta feil? Det får vi se utover høsten.

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttaler ifølge Dagbladet Pluss, 14.9.2023, – https://www.dagbladet.no/nyheter/halvparten-blir-smittet-gjennom-vinterhalvaret/80197273 – at coronasmitten øker i flere land, og at det er ganske sannsynlig at halve den norske befolkningen vil bli smittet av viruset gjennom vinterhalvåret.

Ifølge den samme avisen 15.9.2023 – https://www.dagbladet.no/nyheter/ny-variant-ikke-bekymret/80201414 – uttaler derimot Gunnveig Grødeland, forsker innen vaksineutvikling og immunologi, at de mange mutasjonene ikke er noe å få panikk over.

Jeg har helt siden ‘covidhysteriebløffen’ tok tak i samfunnet i begynnelsen av 2020 hevdet at Nakstad i mange av sine forutsigelser har tatt feil eller overdrevet farene. Hvis du gidder og har tid, kan du ta en titt på min scrapbook «Terje på facebook» – https://www.terje-sorensen.no/terjep%C3%A5facebook.slideshow.pdf.

Der får du i så fall hele 86 treff på ‘Nakstad’ og 13 treff på ‘ulvehyl’. De fleste av dem er kritiske til hans vurderinger. Noen av referansen ser du i min selvlagde og medfølgende illustrasjon, nedenfor.

Så får vi se når ‘vinterhalvåret’ er over, hvorvidt ‘ulvehyleren’ hadde rett eller igjen tok feil.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar