Derimot: Er journalister og menneskerettsforkjemperes støtte til krigen i Ukraina en form for Judas-støtte?Penger til Ukraina nå er penger til en tapt krig. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Journalister og «menneskerettighets-forkjempere» har blod på hendene

Massemedia forsøker å overbevise folk om at Ukraina kan vinne krigen mot Russland, og sammen med såkalte menneskerettighetsforkjempere pisker de opp et antirussisk hat. Målet er å sikre fortsatt våpen- og pengestøtte til Ukraina, slik at krigen Vesten og det vestliginnsatte ukrainske regimet har satt i gang mot Russland – og tapt – kan fortsette i noen måneder til.

Resultatet vil kunne bli hundretusener, eller millioner, av drepte ukrainere og en total ødeleggelse av det som måtte bli igjen av Ukraina.

Er det noen som har blod på hendene, må det være journalister og «menneskerettighetsforkjempere». De er villige til å ofte ukrainske ungdommer til den russiske «kjøttkvernen», men ikke norske eller sine egne eller sine venners barn. Det finnes stygge navn på slike som vil ofre noe på andres vegne, men som ikke vil risikere noe selv.

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar