Derimot: Er Israel en demokratisk eller rasistisk stat? Hva mener Norgesdemokratene om Israel?

Derimot.no

derimot.no:

Garantert splittelse i Norgesdemokratene

Jan Hårstad

Jeg hoppet litt i stolen da jeg så at formannen i Norgesdemokratene, Ugland Jacobsen, under valgkampen ytet frampå om at de skulle inngå en allianse eller samarbeid med Erik Selles «Konservativt». 

Selle kjenner jeg fra intervjuer på Document. Han er en av landets ledende kristenzionister og flammende pro-Israelsk må vite.

Så roter det seg til med Israel-zionisme debatt i Document da Norgesdemokratene har satt opp Israel-kritikere høyt på sine lister. Sånt tåles ikke av redaksjon Rustad og Ugland Jacobsen iler til med damage Control og kanossagang:

«Jeg støtter både Israel og jødene. Har alltid gjort det, og vil fortsette med det. Norgesdemokratene har også, som de fleste vet, det samme i sitt program.

Jeg vil alltid være en varm forsvarer av Israel.»

Da israelske finansminister SMOTRICH opptrådte i et forum i Paris hang det på talerstolen en plakat som viste ERETZ ISRAEL,STOR ISRAEL, slik som de ortodokse jødene nå ønsker utviklingen. Vekk med palestinerne og deler av Jordan og Egypt innlemmet i StorIsrael.

På møtet i Paris sa Smotrich at det egentlig ikke finnes noen palestinere. Her er et av flere kart over hvordan noen tenker seg et Stor-Israel.

Dette frambrakte sjokkbølger i Jordan som ble satt i beredskap, uro bredte seg også i Egypt som umiddelbart gikk til sonderinger med Iran.

Grensa mellom Jordan og Vestbredden er oppunder 60 mil og med den aller største glede hjelper jordansk grensepoliti til med å smugle våpen inn til Vestbredden. Dette ser de på som en forebyggende handling for Jordan.

Og gjennom de siste tyve årene har Israel hatt for vane å bombe inni Syria uten at «det internasjonale samfunn» har løftet en finger. Bombingen tar aldri slutt.

Det aller siste fra militærhold er at USA-Israel øver sammen for å bombe de iranske atomanleggene.

Jeg styrer omtaler av den israelsk-palestinske krigen som bare blir verre og verre. Vestbredden skal israeliseres og palestinerne skal få sin andre katastrofe – Nakba.

Fordrives.

Hvis man i dag skal lete etter en grotesk monsterstat kommer man ikke utenom Israel som nå også Norgesdemokratene skal være beskyttere for.

Resultatet av dette vil bli fullt politisk kaos inni partiet etter valget for dette er den rene pure galskap.

Redaksjonen har lagt til bilde m/kart.

Forsidebilde: Raimond Klavins

Les artikkelen direkte på derimot.no