Derimot: Er det en sammenheng?Portugal: Flest vaksinerte, høyeste overdødelighet. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Er det en sammenheng?Portugal: Flest vaksinerte, høyeste overdødelighet. – Derimot

derimot.no:

Portugal ble rost for å ha verdens høyeste antall fullvaksinerte, nå har de det høyeste antallet overdødsfall i Europa.

Av Baxter Dmitry.

Portugal har det høyeste antallet fullvaksinerte i verden, ifølge Oxford Universitys Our World in Data, nesten 100 prosent av av borgerne over 12 år har fått minst to covid-vaksiner.

Den ekstraordinære statistikken betyr at Portugal er den perfekte case-studien for hvordan de eksperimentelle mRNA-vaksinene har fungert – og om de har noen ulemper.

Bill Gates, mainstream media og Big Pharma-kartellet har hevdet at jo flere som er vaksinert, jo sunnere er befolkningen, men i virkeligheten ser det stikk motsatte ut til å være sant.

Det ekstraordinære antallet fulvaksinerte i Portugal har forårsaket mange problemer, ifølge medisinske eksperter, men kanskje det mest slående resultatet i den iberiske nasjonen er overdødligheten som fortsetter å akselerere fra år-til-år etter massevaksineringen av mRNA-injeksjonene startet.

«I følge data fra Instituto Ricardo Jorge, publisert denne torsdagen i Expresso, var det mellom 18 desember og 14 januar en overdødelighet på 28 %», forklarer Gustavo Tato Borges, president i National Association of Public Health Doctors.

Legene er forbløffet når portugisiske borgere fortsetter å dø i et antall som tidligere ble ansett som utenkelig. For eksempel, i januar i år døde 2800 flere innbyggere enn forventet.

Så mange mennesker dør i Portugal i 2024 at sykehus og akutthelsetjenesten er totalt overveldet.

Les også: Japan: «Milliarder av døende covid-vaksinerte har demens – gjerningsmenn må straffes».

«Den nasjonale foreningen av folkehelseleger mener at overbelastningen av akuttmottak kan ha satt effektiv omsorg for mennesker i fare, og bidratt til den høye overdødeligheten», sa Gustavo Tato Borges.

Den skyhøye overdødligheten sjokkerer nasjonen, og mange oppfordringer til en offisiell etterforskning av årsaken, har gjentatte ganger blitt stoppet av regjeringen.

Etterforskere kan begynne med å merke seg at Portugal har det høyeste antallet fullvaksinerte i verden, og også den høyeste overdødeligheten i Europa. Noen ganger innebærer korrelasjon en årsakssammenheng.

Fra The People’s Voice, publisert 29 juni 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Once Praised for World’s Highest Vaccination Rate, Portugal Now Records Highest Excess Deaths.

Forsidebilde: KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar