Derimot: Diplomati eller krigsprovosering?USA påskynder prosessen for å få Ukraina inn i NATO for å starte tredje verdenskrig – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Martin Armstrong.

USAs utenriksminister Antony Blinken uttaler at Ukraina skal slutte seg til NATO, men NATOs regelverk sier at ingen land i krig kan slutte seg til NATO. Blinken vet at Ukraina er i ferd med å falle, men dersom NATO annekterer Ukraina, vil vi få tredje verdenskrig med Russland, advarer den kjente geopolitiske prognosemakeren Martin Armstrong.

En stemme på Joe Biden i november er en stemme for tredje verdenskrig, og alt vi har oppnådd med fred, vil bli forgjeves på grunn av neo-konservative i ledtog med klima-galningene som styrer Det hvite hus.

Jeg ser ikke noe håp om å stoppe denne krigen. Du kan skrive til ditt kongressmedlem og senatorer, men de representerer oss ikke lenger.

Retten i New York vil forsøke å fengsle Donald Trump og rettssaken starter 15 april. De kan ikke la Trump vinne uavhengig av hva folket stemmer på. Vi lever i et diktatur. Demokratene ville ikke tillate andre enn Biden på stemmeseddelen, dette er en direkte fornektelse av vår stemmerett.

I det republikanske partiet er de desperate etter å fengsle Trump, ellers vil de få ham drept. De vil ikke tillate noen å forhindre deres agenda for tredje verdenskrig.

Alt dette settes på spissen når vi nærmer oss det store vendepunktet 7 mai i henhold til vår økonomiske modell; The Economic Confidence Model. Vi vil ta opp denne katastrofale endringen i tendenser på vår konferanse i London, som også vil bli sendt direkte.

Jeg tuller ikke, og det er ikke en konspirasjonsteori at de også ønsker å redusere verdens befolkning med 2 milliarder mennesker, for å redusere karbonavtrykket og at det er derfor klima-alarminstene er i seng med de neo-konservative.

«Disse menneskene sverger til Kongressen at Russland aldri ville bruke atomvåpen fordi de vet at USA vil svare med atomvåpen. Når du er i ferd med å ødelegge et land, trykker du på den knappen hvis du ikke har noe annet valg».

Fredsavtalen som ble oppnådd var at Ukraina gikk med på å forbli nøytral, og ikke slutter seg til NATO. De neo-konservative fikk derfor Boris Johnson til å skynde seg til Ukraina for å forhindre Zelensky i å signere fredsavtalen. Over 500 000 ukrainere har dødd siden den gang, og disse menneskene, de neo-konservative har ingen anger. Deres hat mot alle russere overgår alt, selv vår grunnlov stopper ikke dem.

Forlat Ukraina nå!
På dette stadiet av spillet roper Russlands harde politikere til Putin, at det eneste alternativet som de haukene blant politikerne i Russland tar til orde for, er å bombe Ukraina før de blir helt med i NATO. Det er ingen vei ut av dette. Jeg oppfordrer sterkt ukrainerne som fortsatt er der om å komme seg ut derfra så snart som mulig.

Prognosedatamaskinen vår, Sokrates, advarte om at krigen ville starte i 2014, og i 2013 publiserte jeg til og med at Ukraina var der den ville starte. Under vår verdensøkonomiske konferanse i 2011, advarte jeg om at vi ville se krigen utvikler seg etter 2014. De er desperate etter å starte tredje verdenskrig før valget i november.

Fra NewsVoice, publisert 5 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Armstrong: USA “pressar in” Ukraina i NATO för att starta tredje världskriget.

Kommentar:
Det er ikke en link til en video med Blinkens tale i denne artikkelen, men Gateway Pundit har en i en X-malding i en artikkel publisert 04.04.2024: Here Comes World War III: Tony Blinken Announces Ukraine will be Joining NATO – Pushing US Closer to Nuclear War with Russia.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar