Derimot: Det sitter langt inne. Mange som sier de forvalter sannheten innrømmer ikke tabber. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Tilbaketoget fra de ekstremt tvangtiltaks-kåte covidfanatikerne skjer ikke i full offentlighet, men som tyver om natten i det stille. Det samme ser vi i Norge. De innrømmer ingen ting og når de er nødt skjer det i bisetninger og så stille at ingen merker det.

Vi må hale det ut av dem, men ingen medier stiller dem til veggs og minner dem på hva de satte i verk. Mediene var sjøl med på dette. De var hovedaktører og vil ikke ha søkelys på seg. Og siden alle de store er i samme båt beskytter de hverandre fra kritiske spørsmål.

I en slik situasjon er det få som beskytter befolkningen mot overgrep. Vi lever i et liksom-demokrati.

Knut Lindtner
Redaktør

Helt uventet dropper Rutgers Universitet å forlange at studentene skal vaksinere seg. Men rettssaken mot dem fortsetter. 

Av Ben Bartee.

En av de siste store, og mest høymælte vaksine-tilhengerne, Rutger University, et institutt for høyere utdanning, har klynget seg til den halv-vitenskapelige og umoralske COVID-19 vaksinen. Men ganske nylig, og helt uventet, har de  stanset kravet om at studentene må vaksinere seg.

Rutgers University er et delstatseid universitet i New Jersey i USA, grunnlagt som privat college i 1766.

En rettsprosedyre mot Rutgers fra Childrens Health Defense fortsetter like fullt.

«Vi planlegger å appellere videre til USAs høyesterett. Vi holder fast på vårt synspunkt, Rutgers hadde ikke tillatelse til å gjøre dette!», sa ledende aktor i saken, Julio. C.Gomez.

En e-post fra Childrens Health Defense har administrasjonen  distribuert til alle fakultetene, til lærerstaben og til studentene. Der gjør universitetet det klart at intet er blitt avgjort om å droppe COVID-19 vaksinen. De understreker at «Alle krav om vaksine for studentene fortsatt er effektiv».

«Siden mars 202 har vi stolt på forskningen, inkludert råd fra våre egn e eksperter fra CDC (Centers for Disease Control and Prevention) om hvordan vi best kan takle Covid.-19-pandemien. 

At dere har samarbeidet har vært uvurderlig, og har vært enn suksess for å beholde våre samfunn trygge».

CDC sier de ikke kan pålegge skoler å vaksinere mot Covid 19.

Det har vært offentlig kjent i årevis at vaksinene ikke hindrer overføring og Pfizer har ikke en gang testet vaksinen i kliniske prøver for å finne ut om de forhindrer smitte.

Den farmasøytiske industrien har sett det som sin plikt å forkynne sitt budskap til de som pliktoppfyllende skriver i de store mediene. Og de stoler på at pengene kommer inn når de averterer. Og politikerne som arbeider for sine valgkampdollar, de sier også at vaksinen forhindrer smitte. Dermed gir de grønt lys til (tvangstiltak, red.) på arbeidsplasser og skoler. Og de lokale regjeringene pålegger folk disse grunnløse tiltak.

Alle som utfordret overføringsnarrativet som jeg gjorde fra starten av lanseringen, fikk sine sosiale medie-kontoer permanent suspendert.

Det det hele  koker ned til er at det ikke nå, og det har aldri vært, noen lovlig offentlig helsebegrunnelse for tiltaket om Covid 19-vaksine. Og institusjoner, som Rutgers, hvis de hadde undersøkt saken skulle ha vært klar over dette med det samme.

Følgelig har studenter som ble påtvunget vaksinen fått varige skader eller de har dødd. De som nektet ble utvist eller nektet adgang. 

Dem skylder vi en oppreisning.

Det viktigste for meg har vært den livsvarige  innvirkningen disse drakoniske påbudene  har hatt på studentene. Det slår meg når jeg finner ut av dette, at hadde jeg vært student på Rutgers, eller hvor som helst ellers, med dette tiltaket i Covid-æraen, hadde jeg kanskje ikke fått noen college-eksamen.

Vi får antakelig aldri vite hvor mange liv som er ødelagt for flere år, Bevisene for disse ødeleggelsene får vi kanskje vite en gang i fremtiden.

Oversatt og bearbeidet av Ingunn Kvil Gamst

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar