Derimot: Det er selvsagt “vaksinene” som har skylden: Turbokreft øker raskt hos unge – og leger og presse gir covid skylden, ikke covid-vaksinene. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Det er selvsagt “vaksinene” som har skylden: Turbokreft øker raskt hos unge – og leger og presse gir covid skylden, ikke covid-vaksinene. – Derimot

derimot.no:

Av S.D. Wells

Ny forskning viser at latente kreftceller våkner og vokser i rask hastighet, selv hos unge, på grunn av kronisk og alvorlig betennelse i kroppen. Covid-vaksiner lurer cellene til å produsere millioner av virus-lignende proteinprioner, og går inn i organer og til og med hjernen, og forårsaker kroniske betennelser som forverrer sykdommer og lidelser, som kreft. Hvem visste det?

Du trenger ikke være vitenskapsmann, lege eller immunolog for å se hva som skjer her. Du ser sammenhengen, når flere og flere unge mennesker som ble injisert med mRNA-«teknologi» får nå kreftformer som vanligvis bare rammer eldre.

Spikeproteiner er mat for kreftceller, noe som betyr at alle som har fått en covid-vaksine har millioner av kreftfremkallende «protein»-partikler inne i kroppen.

Leger over hele Amerika er forbløffet over det skyhøye antallet av mennesker som får kreft, og antallet som dør av det helt siden plandemien begynte. Mange prøver å skylde på covid, fordi viruset forårsaker betennelse.

Laboratorietester avslører at koronavirus-proteiner kan «vekke opp «sovende» kreftceller og gi dem næring så de vokser», men mRNA-«teknologi» gjør at den injiserte personens celler skaper piggproteiner som sprer seg over hele kroppen, som til bryster, mage og gjennom det vaskulære systemet, denne evige betennelsen kan lett føre til spredning av kreftceller.

Med andre ord, mRNA-injeksjonene forvandler bokstavelig talt menneskelige celler til maskiner som lager proteinprioner som nærer kreftceller,og sprer det i hele kroppen. Det betyr at for hver ny mRNA-injeksjon, øker antallet kreftceller og svulster fordi den dobler mengden «proteinprioner» kreften som kreftcellene næres av.

Kreftpandemien fra covid-vaksiner er mest sannsynlig forårsaket av mRNA «teknologi».

Leger over hele verden forbløffes over kreftpandemien over hele verden helt siden massevaksineringen startet, men ingen har lov til å snakke om det. Hvis leger så mye som nevner vaksinene som årsaken, kan de miste lisensen.

Nå dukker «sjeldne og uvanlige kreftformer» opp hos pasienter som vanligvis ikke får dem. Vi snakker om unge mennesker og mennesker uten kreft i familien, som plutselig har 3,5-kilos kreftsvulster i magen, eggstokkene, brystene, leveren, nyrene og tykktarmen. Det kalles turbokreft og det er ikke noen konspirasjonsteori, de er virkelige. Det er pigg-protein kreft. Det er mRNA-indusert kreft fra covid-vaksiner.

Barn og tenåringer får kreftformer som vanligvis bare rammer eldre, og uten å ha genetiske disposisjoner for dem. Noen pasienter, ifølge legene deres, har en hel rekke forskjellige typer kreft som dukket opp fra ingensteds siden plandemien begynte. Covid er ikke farligere enn en sesonginfluensa, så å skylde på covid for alle disse krefttilfellene er søkt.

5 fakta om covid-19 «vaksiner» du kanskje ikke visste:

1. De omprogrammerte cellene slutter ikke å lage piggproteiner, i motsetning til hva de fleste medisinske «eksperter» hevder.

2. Stoffene i injeksjonene forblir ikke på injeksjonsstedet, de sprer seg over hele kroppen, også i organer, eggstokker og hjernen.

3. Pigg-proteiner lurer kroppen din til å tro at de er viruset, så kroppen din tror hele tiden at den er under angrep fra fremmede inntrengere.

4. Å ha millioner av virusprioner i kar-systemet forårsaker kronisk betennelse, en av årsakene til kreft.

5. Pigg-proteiner tetter vaskulærsystemet, og begrenser mengden næringsstoffer og oksygen som tilføres gjennom hele kroppen, og gjør det mulig for kreft å utvikle seg og spre seg.

Massiv økning.

Data viser nå at siden covid-«vaksine»-massevaksineringen startet, har kreftforekomster økt med over 200.000 tilfeller, og halvparten dør av kreften. Det er en økning på 20 prosent i krefttilfeller som kanskje ikke ville oppstått om de rammede ikke hadde fått de eksperimentelle injeksjonene.


Fra Natural News, publisert 14. juni 2024.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og noe forkortet. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: VAX-INDUCED CANCER: Rare turbo cancers are accelerating in much younger people, so doctors and the corporate media blame it all on Covid, not Covid vaccines

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar