Derimot: Demensdiagnosen har økt og levealderen går ned.Kan rapsolje ha noe med det å gjøre?

derimot.no:

Rapsolje virker som rottegift

Av Peter Haisenko, anderweltonline.com

Rotter er smarte dyr. De spiser ikke en forgiftet lokkemat som raskt fører til døden. Derfor er rottegiften laget slik at døden først inntreffer etter noen dager. Rottene oppfatter da ikke sammenhengen mellom lokkematen og døden. Gjør man noe liknende med mennesker som en del av en depopulasjonspolitikk? 

Siden korona og de tilhørende injeksjonene har det kommet stadig flere rapporter om at dette er del av en politikk for å redusere antall mennesker på jorden. Det blir også diskutert om den farmasøytiske industrien kanskje ikke har noe ønske om å kurere mennesker, men heller å skape en lengst mulig avhengighet av sine produkter. Det har etter hvert dukket opp dokumenter som tyder på at det i flere årtier har blitt planlagt en politikk som skal redusere eller til og med reversere veksten i verdens befolkning. Om dette virkelig er tilfellet, tør jeg ikke å ha en sikker formening om. Men det er ting som tyder på at det kan være noe i det.

Før vi går nærmere inn på dette, bør vi vurdere hvordan en slik politikk burde utformes for at menneskene ikke skal kunne oppfatte hva som foregår. Mennesker har en langt bedre hukommelse enn rotter. Da er en forsinkelse av effekten på noen dager ikke nok til å skjule sammenhengen mellom selve giften og den dødelige forgiftningen. Måneder eller aller helst år må til for å kunne gjøre det. Covid-injeksjonene er et godt eksempel på dette. Som noen virkelige eksperter forutsa, har det etter injeksjonskampanjene vært en del spontane dødsfall, men det er flere som vil dø av injeksjonene på lang sikt. Overdødeligheten siden starten av «vaksinasjonskampanjene» viser dette veldig tydelig. Derfor vil jeg betegne Covid-injeksjonene som rottegift for mennesker. Men nå viser ny kunnskap om et annet produkt at det nok finnes enda et prosjekt hvis helseskadelige virkning, helt fram til døden, er enda vanskeligere å oppdage, og det har pågått i mer enn to årtier.

Millionkampanjen for rapsolje

På 1990-tallet ble rapsolje aggressivt markedsført som et spesielt sunt næringsmiddel. Frem til da hadde den vært regnet som uegnet til menneskeføde. Rapsolje inneholder erukasyre. Tidligere var det mer, men så klarte man gjennom foredling og genteknologi å oppnå en kraftig reduksjon i innholdet av erukasyre. Men erukasyren er der fortsatt, og da helt klart i en stor nok mengde til at den har en effekt. Erukasyre har mange uheldige effekter på menneskekroppen. Og dette er noe som utvikler seg over tid. Det har for eksempel lenge vært kjent at erukasyre skader hjertemuskelen. Altså skader, ikke bare kan skade. Det kan godt ta mer enn ti år før skadene merkes etter langvarig inntak av rapsolje. Hvordan var det nå igjen med rottegiften? Men skader på hjertemuskelen er ikke det eneste problemet.

https://de.wikipedia.org/wiki/Erucasäure

Vi har i de siste årene sett en betydelig økning i demens og andre degenerative sykdommer. Mer om det i artiklene som det er lenket til. For noen år siden måtte man forbauset konstatere at forekomsten av hjerteproblemer er økende til tross for medisinske fremskritt. Man kunne ikke finne noen forklaring på dette. Men jeg tror at det er den omfattende bruken av rapsolje som er årsaken. Den farmasøytiske industrien er fornøyd, for salget av hjertemedisiner har økt tilsvarende. Og ikke bare det. Siden man begynte med Covid-injeksjonene, har forventet levealder gått ned. Men er det bare dette geneksperimentet som er årsaken til det? Kan det ikke tenkes at konsekvensene av dette eksperimentet og langtidsvirkningene av erukasyren i rapsolje overlapper hverandre? Hvis det altså er mer enn én årsak, er det er ikke mulig å identifisere virkningen av de enkelte faktorene og å skille dem fra hverandre. For i grunnen virker begge som rottegift.

Veganere advarer mot inntak av rapsolje

Jeg og en del andre er så heldige at vi reagerer mer eller mindre mildt allergisk på rapsolje. Hos meg fremkaller det umiddelbart diaré, andre får mage- og tarmkramper. Igjen er det slik at man er heldig om man klarer å komme fram til at det er inntak av rapsolje som er årsaken og dermed prøver å unngå denne oljen. Men det er vanskelig. Den finnes i dag i så å si alle matvarer. For eksempel finnes det i München bare to sorter majones som ikke inneholder 80 prosent rapsolje. De er fra Al Natura og Demeter. Frem til for litt under to år siden kunne man fortsatt bruke produktene fra Thomy, men også de har gått over til den billige rapsoljen. 

Jeg har advart mot inntak av rapsolje i godt og vel 20 år, blant annet i artikler på Anderweltonline. Så noen av mine lesere er altså klar over dette. Iblant har jeg følt meg som en ensom stemme i ørkenen. Men det har nå endret seg. Av alle ting har en portal for veganere nå tatt for seg dette temaet og publisert en direkte knusende studie om rapsolje. Den er rik på detaljer, og lister opp ytterligere skader som inntak av rapsolje kan forårsake. Så her er lenkene til mine (gamle) kommentarer, som nå alle bekreftes av veganerportalen. Den tredje lenken er til veganerportalen. Da gjenstår det bare for meg å ønske alle lykke til, og å håpe at de ikke har konsumert for mye rapsolje, og at det ikke er for sent å fjerne denne rottegiften fra menyen.

https://www.anderweltonline.com/wirtschaft/wirtschaft-2013/rapsoel-ist-teil-der-wirtschaftlichen-probleme-in-suedeuropa/

https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/medizin-und-gesundheit/rapsoel-fuer-kraftfahrzeuge-ungeeignet/

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

You may also like...