Derimot: Covid-jukset, enda en puslebit: Moderna-direktøren fortalte om konspirasjon som skjedde før WHO erklærte pandemi. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Sean Adl-Tabatabai

Video viser Moderna-direktøren fortelle Fauci at «Vi bør iscenesette en pandemi» – en måned før WHO erklærte at det var en covid-pandemi.

Moderna-sjef Stéphane Bancel fortalte tidligere NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases)-direktør Dr. Anthony Fauci, at de burde «iscenesette en pandemi» bare en måned før covid-19-pandemien ble utløst.

I følge nylig lekkede videoopptak avslører Bancels 2021-intervju med Atlas Venture, at han snakket med Fauci bare en måned før det ble erklært en covid-pandemi i desember 2019.

«På slutten av dagen snakket vi med Anthony Fauci om noe jeg alltid har vært lidenskapelig opptatt av, som er utbrudd og pandemiberedskap fordi jeg visste at «mRNA-teknologien kunne gå så raskt», kan Bancel høres innrømme i videoen.

Infowars rapporterer: «Og så jeg sier en dag at vi bør rigge et utbrudd der dere sender oss en sekvens av et virus dere velger med e-post, og vi starter klokken, og ser hvor raskt vi kan gi dere BNP-dose på sendt til en klinikk».

«Dere tar dere inn på klinikken, og jeg fortalte dem at vi skulle være i stand til å gjøre det på mindre enn 60 dager, og de lo alle sammen og sa at du ikke kan lage et BNP-produkt på mindre enn 60 dager».

Bancel forklarte også hvordan hans besøk på World Economic Forums årlige toppmøte i Davos i 2020, gjorde at han trodde at en pandemi av noe slag var nært forestående.

Bancel avslørte også Modernas woke bedriftskultur, etter å ha innrømmet at selskapet satte bremsene på et vaksineforsøk, fordi det var «for mange hvite mennesker involvert i studien».

Tilbake i 2022 slet Bancel med å forklare hvorfor covid-19 ble funnet å inneholde en gensekvens patentert av Moderna tre år før pandemien, da fortellingen var at SARS-CoV-2 dukket opp fra et marked i Wuhan.


Fra The People’s Voice, publisert 24. mai 2024.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker, video, og videointervjuet i originalartikkelen.
Originalartikkel: Leaked Video Shows Moderna CEO Telling Fauci “We Should Fake a Pandemic” – One Month Before COVID

På forsidefotoet ser vi Moderna-sjefen Stéphane Bancel i et WEF-arrangement, det er talende!

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar