Derimot: Britisk parlamentsmedlem:Alle de store Natolandene skyter missiler inn i Russland. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Britisk parlamentsmedlem:Alle de store Natolandene skyter missiler inn i Russland. – Derimot

derimot.no:

Det britiske parlamentmedlemmet Andrew Bridgen: Vi er allerede i krig med Russland.

Av Rhoda Wilson.

På torsdag ble Andrew Bridgen, en uavhengig kandidat for Northwest Leicestershire, intervjuet av Resistance GB-journalisten Will Coleshill. En av de mange sjokkerende avsløringene han kom med, er at Storbritannia allerede er i krig med Russland, men statsministeren Rishi Sunak har ikke offisielt fortalt parlamentet eller informert den britiske offentligheten om dette ennå.

Det er noen grunner til at Rishi Sunak har utskrevet stortingsvalg nå, sa Bridgen. Årsakene er at Sunak vet at han ikke har kontroll over inflasjonen, og matvareprisene kommer til å skyte i været før slutten av sommeren; det katastrofale Rwanda-lovforslaget for håndtering av ulovlige migranter var bare «for show», som vil bli mer og mer tydelig for etter hvert som tiden går; narrativet om «trygge og effektive» vaksiner smuldrer, og etter hvert som tiden går, kommer enda flere mennesker til å innse at de ble løyet for. En annen grunn er krigen med Russland, og muligens dets allierte; Sunak ønsker ikke å bli statsminister i krigstid.

Andrew James Bridgen (født 28. oktober 1964) er en britisk politiker og forretningsmann

«Jeg har informantene mine i Forsvarsdepartementet, og Rishi Sunak hadde fortalt dem for seks til åtte måneder siden – generalene, admiralene og Air Vice Marshals – at han ikke ønsker å være en krigsleder», sa Bridgen.

«Informasjonen jeg har er at vi har britisk personell som skyter britiske missiler, Storm Shadow-missiler fra Ukraina inn i Russland, amerikanerne gjør det samme med våpnene sine. Tyskerne, polakkene alle andre gjør det, franskmennene, de gjør det alle sammen, vi er faktisk i krig med Russland nå. De har bare ikke avklart det med parlamentet og har ikke fortalt det til parlamentet offisielt. De har ikke fortalt befolkningen om det, og denne krigen eskalerer, sa han.

Men det er mye rart som skjer, sa Bridgen. For eksempel kunngjør Storbritannia at deres atomraketter ikke fungerer, samtidig som regjeringen presser på for verneplikt. Et annet eksempel er den siste gjenværende stålfabrikken som kunne lage stål med kvalitet for våpen, har blitt lagt ned.

Og så er det forsøk på å redusere mengden mat som bøndene våre produserer. «Helt historisk har motstanderne våre prøvd å sulte oss ut hver gang vi har gått i krig, fordi vi bare produserer omtrent 55 % av maten vi faktisk konsumerer», sa Bridgen.

«Tyskland og Frankrike har allerede vedtatt lover slik at de kan vedta verneplikt med et øyeblikks varsel. Og EU forbereder seg på å selge krigsobligasjoner til investorer for å betale for krigen, sa Bridgen. «Problemet med å selge krigsobligasjoner er at du faktisk skylder noen en krig da, ikke sant?»

«Vi trenger fornuftige folk nå. Vi trenger statsmenn i Underhuset som kan stoppe galskapen, sa han. Han egger til at det lett kan eskalere til tredje verdenskrig. «Jeg har forsvarsanalytikere som gir meg informasjon, de er i tjeneste, og de sier at det kommer til å bli en detonasjon av atomvåpen i Europa». «De eneste som vinner på krigen er de superrike, og krigen begraver de fattige», sa han.

Den europeiske forsvarspakten, som Arbeiderpartiet ifølge deres manifest har til hensikt å undertegne, vil gi den ikke-valgte EU-kommisjonen full kontroll over den britiske hæren, Royal Air Force, Royal Navy, MI5, MI6, GCHQ, og tilgang til Five Eyes, og våre lokale politistyrker.

Fra The Expose, publisert 23 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Andrew Bridgen: We are already at war with Russia.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar