Derimot: Brasils Lula sier rett ut det vi alle ser: Israel opptrer nå som de som laget konsentrasjonsleirer for jøder.

Derimot.no

derimot.no:

HVORFOR BRASILS LULA HAR RETT – ISRAEL OPPTRER SOM NAZIS

Larry Jonson, X-CIA-analytiker

Som noen av dere vet er jeg sterkt uenig med de som mener Holocaust var en oppspinn eller overdrivelse. Jeg diskuterer gjerne temaet med hvem som helst, når som helst og hvor som helst. Med min posisjon solid etablert på det punktet, vil du forstå at jeg ikke bagatelliserer å anklage israelske myndigheter for å oppføre seg med samme voldsomhet og mangel på menneskelighet som nazistene. Brasils president Lula skapte mye røre her om dagen da han anklaget Israel for å ha begått folkemord i Gaza på samme måte som nazistene forsøkte å utrydde jødene i andre verdenskrig.

La oss starte med gettoer. Nazistene samlet jøder og tvang dem inn i gettoer. De ble murt inn og utgangene ble bevoktet av soldater. Det er akkurat den situasjonen befolkningen i Gaza står overfor. Bare se på likhetene i de følgende videoene:

Jeg er spesielt slått av de uhyggelig like bildene av jøder og palestinere som bærer alle eiendelene sine i en koffert eller en plastpose. Muren Israel reiste for å fengsle palestinerne er bare enda et uheldig sammenligningspunkt.

Så er det behandlingen av «fangene». Jødene i Auschwitz ble avhumanisert.

I likhet med nazistene, stripper og ydmyker de israelske sionistene palestinske fanger rutinemessig. Fakta som presenteres i følgende video taler for seg selv.

Dagliglivet i Warszawa-gettoen var preget av sult, nød og ustanselig lidelse.

Det er den samme opplevelsen palestinerne møter nå. Israelske bosettere blokkerer ankomsten av hjelpeforsyninger. Israelske snikskyttere skyter palestinere som prøver å få tak i en boks med forsyninger og mat.

Jeg noterer meg ironien i at YouTube gir uhindret tilgang til å se bilder av Holocaust, men prøver å begrense hvem som kan se lignende bilder fra Gaza. Det som utspiller seg i Gaza er en krigsforbrytelse av gigantiske proporsjoner. Dessverre er det bare Jemen som utfører militære angrep for å prøve å tvinge Israel til å stoppe slaktingen.

Israel skjender ved sin oppførsel arven til de jødene som ble utryddet av nazistene og de som overlevde. Israels oppførsel er brutal og sadistisk. Jeg frykter at vi ikke vil se slutten på dette før det er mer enn 100 000 døde palestinere.

Forsidebilde: Wikipedia

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar