Derimot: Blackwater-grunnlegger til Tucker Carlson:Mye av våpenhjelpen havner i USAs krigsindustri eller forsvinner i ukrainsk korrupsjon. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Siden en vansklig kan kalle Eric Prince for pro-russisk er det virkelig grunn å høre på hva han har å si. Og han sier det alle andre som ikke har noe å tape på å fortelle sannheten sier:

Krigen skulle aldri vært startet. Ukraina taper. Landet ødelegges. Fryktelig mange unge ukrainere blir drept ved fronten. Det blir stadig verre. Pengene går til alt annet enn til hjelp for landet.

Naturligvis gjelder også dette alle de norske milliardene som blir sendt av et samlet Storting for å forlenge en fremprovosert, men tapt krig som aldri skulle vært startet.

Knut Lindtner
Redaktør

USAs militærhjelp til Ukraina er «juks», sier Blackwater-grunnlegger til Tucker Carlson

Utstyret Washington sender til Kiev vil aldri endre slagets tidevann, har Eric Prince sagt

Amerikanske våpenforsendelser til Ukraina er meningsløse siden de ikke er i stand til å endre forløpet av konflikten, sa Eric Prince, grunnleggeren av den private amerikanske militærentreprenøren Blackwater, til journalisten Tucker Carlson i et intervju publisert tirsdag.

Eric Prince

Militærhjelpen til Ukraina er ikke annet enn en «massiv svindel betalt av Pentagon,» uttalte Prince, og la til at den siste store bistandspakken verdt 61 milliarder dollar godkjent av kongressen og undertegnet av president Joe Biden i april vil ende opp i pengebingene til forsvarsindustrien i USA. Prince, selv en tidligere Navy SEAL-offiser, trakk seg og solgte selskapet sitt etter den irakiske skandalen med massakrer i 2007.

«Mesteparten av disse pengene går til fem store forsvarsentreprenører for å erstatte våpnene som vi allerede har sendt til ukrainerne til fem ganger så høy pris,» sa Blackwater-grunnleggeren og la til at «det endrer ikke utfallet av kampene.»

«Biden-administrasjonen trodde at alle disse amerikanske våpnene ville være avgjørende. Det har de ikke, sa Prince.

Kievs styrker er allerede «veldig uttynnete» og er i ferd med å gå mot en «fryktelig sommer», ifølge Prince. «Alle forsvarsverkene som skulle bygges av ukrainere er mye mindre eller ikke-eksisterende,» sa han, hovedsakelig på grunn av «korrupsjon.»

Moskvas styrker «kommer til å få en svært god sommer» og vil forsøke å «absolutt ydmyke Vesten og sørge for at de aldri har et problem med Ukraina igjen,» mente Blackwater-grunnleggeren.

Intervjuet kommer midt i russiske offensiver i Donbass og Ukrainas nordøstlige Kharkov-region, hvor Moskvas styrker stadig har vunnet terreng.

Prince fortsatte med å si at han aldri trodde at Ukraina kunne presse Russland ut av Donbass og Krim. «Krigen burde aldri vært startet.»

Det eneste Washington og dets allierte vil oppnå i Ukraina er å «tilrettelegge for at de ukrainske soldatene blir drept» og «ødelegge» denne nasjonen «for fremtidige generasjoner», sa Blackwater-grunnleggeren.

Moskva har advart om at vestlige våpenforsendelser til Ukraina bare vil forlenge konflikten uten å endre utfallet. Den har også anklaget Vesten for å tvinge Kiev til å «kjempe til siste ukrainer». I begynnelsen av mai sa Shoigu at Kiev har mistet mer enn 111 000 soldater bare i år.

https://www.rt.com/news/598015-us-military-aid-ukraine-blackwater

Oversatt av redaksjonen og noe forkortet

Forsidebilde: Tech Nick

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar