Derimot: Bill Gates.Finansierer han forskning som kan gjøre fugleinfluensa smittsom for mennesker? – Derimot

Derimot.no
Derimot: Bill Gates.Finansierer han forskning som kan gjøre fugleinfluensa smittsom for mennesker? – Derimot

derimot.no:

Bill Gates finansierte forskning for å utvikle en fugleinfluensa som kan smitte over til mennesker.

Av Rhoda Wilson.

Gates Foundation ga 9,5 millioner dollar til University of Wisconsin-Madison og forskeren Yoshihiro Kawaoka, for å modifisere H5N1-virus så de gjenkjenner menneskelige reseptorer og overfører de fra pattedyr.

«Dette forteller at Gates Foundation finansierte bioterror-lignende aktiviteter som involverte H5N1, og ga med det oppskriften til andre som kanskje vil lage et biovåpen», skriver Dr. Peter McCullough.

Kilder nevnt i Dr. McCulloughs tweet:
University of Wisconsin-Madison mottar $9,5 millioner fra Gates Foundation, 19 november 2009.
Eksperimentell tilpasning av influensa H5 HA gir en luftbåren overføring av et H5 HA/H1N1-virus i ildere, Nature, 2 mai 2012.
Egyptiske H5N1-influensavirus – grunn til bekymring? PLOS Patogener, 15 november 2012.

Følgende er fra artikkelen ‘Bioterrorism: Gates Foundation tildelt 9,5 millioner dollar til UW-Madison for å gjøre H5N1 fugleinfluensa overførbar til mennesker,’ skrevet av Ethan Huff og opprinnelig publisert av Natural News.

Det ser ut som om H5N1, også kjent som «fugleinfluensa», kan være den neste «pandemien» globalistene planlegger å utløse – delvis takket være 9,5 millioner dollar fra Gates, tildelt UW-Madison for å gjøre H5N1 overførbart til mennesker og andre pattedyr.

McCullough Foundation, opprettet av Dr. Peter McCullough, tvitret at Gates ga $9,5 millioner til UW-Madison og forsker Yoshihiro Kawaoka for å modifisere, muligens med «gain-of-function», slik at den vil gjenkjenne menneskelige reseptorer og overføre virus fra pattedyr».

Hvis et virus gjøres overførbart til mennesker øker også legemiddelindustriens fortjenestemuligheter f.eks. gjennom vaksinesalg.

På samme måte som flaggermus-koronavirus, som vi nå vet ble modifisert i et laboratorium for å smitte fra flaggermus til mennesker, infiserer H5N1 fugler. Bygget på forskningen til Ron Fouchier, som tidligere modifiserte H5N1 til å bli et luftbåret virus overført fra ildere, gir UW-Madison og Kawaokas forskning to ekstra mutasjoner, som er nødvendige for å få et egyptisk H5N1 til å produsere «varianter» som har pattedyrs «overførbarhets-egenskaper».

«Dette viser at Gates finansierte bioterror-lignende aktiviteter som involverte H5N1, og ga med det oppskriften til andre aktører som vil lage et biovåpen», twitret McCullough Foundation om disse urovekkende nye avsløringene.

(Relatert: Akkurat som han kunngjorde at han til slutt ville gjøre, er Bill Gates klar til å slippe løs «Pandemic 2», komplett med nye «vaksiner» som han planlegger å gi med et «vaksine-plaster»).

H5N1 «Pandemien» i 2006 tok aldri av, så nå prøver de det igjen.

Tilbake i 2006 publiserte Kawaoka og kollega Taisuke Horimoto, en studie med sikte på å utvikle nye «vaksiner» for H5N1 influensa A-virus. Som du kanskje husker, var det et konstruert H5N1-skremsel som ikke ble noe av, sammenlignet med covid.

Både fjørfe og mennesker skal ha fått H5N1 på det tidspunktet, noe som «skapte bekymring», ifølge Kawaoka og Horimoto, og «at en ny influensapandemi kan oppstå i nær fremtid». «Effektive vaksiner mot H5N1-virus er derfor et presserende behov», la de til.

En H5N1-pandemi ble selvfølgelig aldri realisert, så nå prøver de igjen. Millioner av angivelig infiserte fugler over hele USA har blitt slaktet, og nå finansierer Gates forskning på H5N1, som tar sikte på å gjøre det mer overførbart til mennesker.

I følge UW-Madison finansierer Gates identifiseringen av virus-«mutasjoner» som universitetet sier Gates ønsker å vite om, og som «ville bli tidlige varsler om potensielle pandemiske influensavirus». «Å gripe inn tidlig er avgjørende for å stoppe et utbrudd av et influensavirus», sa Kawaoka. «Men for å gripe inn, er vi avhengige av å tidlig kunne identifisere det pandemiske potensialet til nye influensavirus».

En nyhetsoppdatering om forskningen sier at fuglevirus generelt ikke infiserer mennesker eller andre pattedyr. Den fortsetter med å si at en gang i blant «oppstår det en mutasjon», som er hvordan en pandemi starter. Hvordan den «mutasjonen oppstår» er ikke forklart i artikkelen.

«Den forbedrede evnen til å forutsi om et virus har pandemisk potensial vil være en uvurderlig ressurs for verdenssamfunnet», sa Kawaoka. «Millioner av liv kan reddes hvis tidlige tiltak – som sosial distansering, distribusjon av antivirale stoffer og vaksineutvikling/produksjon – tas i bruk tidlig».

Hvis de kunngjør en «fugleinfluensapandemi», kan du være sikker på at Bill Gates hadde en finger med i spillet.

Fra The Expose, publisert 19 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Bill Gates funded bio-terrorist activities to develop a bird flu that could infect humans.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: AI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar