Den kjente tyske advokaten Reiner Fuellmich: Video: Pandemien er et globalt statskupp.

Derimot.no

 

Den berømte advokaten Dr Reiner Fuellmich snakker utelukkende til Free West Media om temaet pandemien og de drakoniske tiltakene som mange land har iverksatt, og hvordan han og andre vil utfordre dette i retten.

Av Free West Media og Abraham AbdulKarim

Füllmich er en forbrukerbeskyttelsesadvokat som er invitert til å snakke om sitt arbeid som et av fire medlemmer av den tyske koronautredningskomiteen. Siden 10. juli 2020 har han lyttet til et stort antall internasjonale vitenskapsmenn og eksperters vitnesbyrd for å finne svar på spørsmål om pandemien, og blitt spurt av mennesker over hele verden.

Uregelmessighetene som er begått i folkehelsens navn under denne pandemien har krevd grundige svar, sa han til FWM. Han spesialiserer seg på å representere vanlige mennesker mot store selskaper, og han skapte overskrifter da han vant saker mot giganter som Volkswagen og Deutsche Bank.

Da han undersøkte lockdowns, begrensninger, Covid-vaksiner, PCR-tester og andre tiltak, fant han ut at de ikke ble støttet av vitenskapelig undersøkelser. Han beskrev hvordan rådgivere om Covid -tiltak som presenteres som «eksperter» i media, faktisk er svindel, f.eks. folk som ble gitt professorat ved private universiteter, uten å ha utført noe vitenskapelig arbeid.

I dette dybdeintervjuet snakket Füllmich også om den betydelige delen av arbeidsstyrken i USA som har nektet sprøyten på grunn av frykt for alvorlige bivirkninger. Dødsfallene som følge av de eksperimentelle vaksinene er massivt underrapportert.

Hans konklusjon er at det er andre årsaker til tiltakene vi får beskjed om å følge, enn de oppgitte. Og kaller den skjulte hånden som står bak tiltakene «Mr. Global ”. Den hånden bruker pandemien for å fremme sin egen agenda. Den var planlagt år på forhånd og tjener bare til å gjøre de allerede velstående og mektige enda sterkere.

Teksten er maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner.

Innlegget er hentet fra Global Research

Forsidebilde: Maleri av François Bouchot, 1840

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 943 ganger.

Post Views: 1 493

Les artikkelen direkte på derimot.no