De vil kontrollere alt du gjør

De vil kontrollere alt du gjør

Nyhetsspeilet Video
De vil kontrollere alt du gjør

Nyhetsspeilet.no:

Utrullingen av CBDC (Central Bank Digital Currency) er i ferd med å bli satt i høygir verden over. I USA gjør den privateide statsbanken Federal Reserve seg klar for å fjerne kontanter fra sirkulasjon.

Med innføringen av full CBDC vil regjeringer og sentralbanker ha total kontroll over det finansielle systemet via sanntidsovervåking og analyse av samtlige transaksjoner. Dette betyr at de vil ha et grundig innblikk i hver enkelt innbyggers lomme. Verden over.

Vær fullstendig klar over at dette er ikke et nytt verktøy for å gjøre hverdagen vår lettere selv om dette er slik det blir presentert offisielt.

Dette handler om å kontrollere alt du gjør. Dusinvis av land har nå gått ut av pilotprogramfasen og nærmer seg lansering av CBDC. Norges Bank er intet unntak med sitt pågående prosjekt.

I plansjen nedenfor ser du statusen på alle land sin utrulling av CBDC. Innføringen vil gi myndigheter full kontroll på ditt «CO2 fotavtrykk» og kan skatte deg deretter.

Dette på tross av at menneskeskapt CO2 i atmosfæren utgjør mikroskopiske 0,0012%! Dette er basert på vitenskapelige fakta, men presenteres verden over som en global klimakrise av samme globalister som presser for å innføre CBDC verden over.

Om du ikke ønsker å miste all din frihet og havne inn i en dystopisk fremtid innen 2030 så gjør det du kan for å informere folk og nekt å ta i bruk betalingsmidler som er basert på digital valuta.

Se nyhetsinnslaget These guys will CONTROL everything you do! hos Redacted øverst i artikkelen for flere detaljer.

Se også artikkelen Den globale motstanden mot digital sentralbankvaluta hos Steigan.no.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar