De store mediegigantene: Kjemper for de rikeste sin sannhet. Derfor sensur.

Derimot.no

Dette innlegget republiserer vi ikke minst fordi derimo.no opplever at stadig flere av våre innlegg ikke lenger lar seg fremme gjennom Facebook sitt annonsesystem. Det er ikke i samsvar med Facebook sine retningslinjer for annonsering. I et vanlig språk betyr det at Facebook ikke liker meningene våre og derfor ikke vil at de skal formidles gjennom deres system. Med et vanlig språk kalles dette sensur.

På Derimot.no merkes dette nå i økende grad og det forteller om et system under press som er i ferd med å miste kontrollen over hvilke meninger som skal være de rådende.

Enda mer gledelig er at vår oppslutning nå er sterkt økende. Det er stadig flere mennesker som opplever at bare en mening slipper til i de store mediene og derfor oppsøker alternative stemme som en motvekt.

Knut Lindtner (redaktør Derimot.no)

Jack Dorsey sensurerer også regjeringer.

Fra Voltaire Network.

I 2019 sensurerte Twitter kontoer i Iran, Saudi-Arabia, Russland, Bangladesh og Spania for å kunne blokkere formidling av «stats-støttete nyheter».

Jack Patrick Dorsey er en amerikansk teknologientreprenør og filantrop som er medgründer og administrerende direktør for Twitter, og grunnlegger og administrerende direktør for Square, et finansielt betalingsselskap. Wikipedia 

Twitter begynte også å blokkere institusjoners kontoer i 2019, i Venezuela for eksempel, der de blokkerte Sentralbanken, de væpnede styrker, pressekontoret til presidenten, og finansdepartementets konto.

Twitter har inngått en avtale med den britiske regjeringen for å bekjempe «løgner».

Snart etter var han med på presidentkampanjen i USA ved å fjerne alle poster som hadde med korrupsjonen som involverte Hunter Biden og hans far Joe ,(inkludert de som kom fra New York Post)

Etter stormingen av Capitol den 6. januar 2021, sensurerte han ikke bare 70 000 kontoer som tilhørte Donald Trump og han tilhengere, men også kontoen som Trump brukte som sittende president i De Forente Stater.

På samme måte har Twitter nylig sensurert kontoen til det venezuelanske parlamentet, de var nemlig ikke enige med den nylige valgresultatet. 

Sekretariatet til Twitters administrerende direktør Jack Dorsey påstår at alle de avgjørelsene ble gjort av hans underordnede, at han selv ikke var med på dem, og at han angrer på dem. 

Vi må også legge til at Mr. Dorsey ikke er tilgjengelig for kommentarer.

Truth Is Full Of Lies Icons PNG - Free PNG and Icons Downloads
Den offisielle sannheten består av tusenvis løgner under forstørrelsesglasset

Jack Dorsey er registrert i Det Republikanske Partiet, og han streber etter å bli borgermester i New York.

Han er allerede, indirekte, involvert i offentlig liv i California, men også rundt omrking i verden.

Han er styremedlem i Berggruen Institute, og gjennom denne kanalen, kjemper han for frihandel med Kina.

Han har adgang til de franske og tyske regjeringene, og har aktivt argumentert for den nylige avtalen mellom Den Europeiske Union og Kina.

Twitter – som Facebook – begynte med å sensurere personer som ble merket  som ekstremister, uten at det ble ansett som opprørende.

I dag er dette transnasjonale selskapet mektigere enn de mektigste regjeringer.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.voltairenet.org/article212016.html

23 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 814 ganger.

Post Views: 1 806

Les artikkelen direkte på derimot.no