Covid19 og vaksiner Stor økning i dødsfall etter at vaksinasjonsprogrammet begynte

Derimot.no

Av Redaksjonen

Det blir klarere for oss etterhvert som tiden går at når det kommer til det som kalles for «covid-dødsfall» så dør det flere nå enn før man begynte med massevaksineringen.
Før vaksineringen begynte så kunne våre medier ganske så lett si at de som døde, omkom fordi det var covid19-viruset sin skyld. Da gikk debatten på om de døde omkom på grunn av viruset eller om de omkom med viruset i seg – men at de omkom av andre årsaker.

Etter at veldig mange land rullet ut sine vaksinasjonsprogrammer så har vi fått en annen debatt: Døde de omkomne av covid19-viruset eller døde de av bivirkninger fra covid-vaksinene? Prøver man å søke på Google etter dette her, så er søkemotorgiganten ikke et bra verktøy. Hvis man skulle søke med for eksempel ordene «Covid dødsfall etter vaksinering» så får man ingen treff (på de første sidene av søkeresultater) på nettsider som skriver at «X mennesker har omkommet etter at de ble vaksinert». Disse nettsidene finnes, men Google skjuler disse for oss. Derimot så viser søkeresultatet side etter side med treff som enten benekter at mennesker dør av vaksinen, eller for eksempel at vaksinene har reddet så så mange liv. Men ikke noe treff på det man søkte etter.

Vi må til såkalte alternative medier, som dette her; Derimot.no, Steigan.no, Hemali.no, osv. pluss enkeltmenneskers facebook-sider hvor disse menneskene legger ut fakta som våre Main Stream Media ikke vil informere oss om.

Nedenfor så viser vi noe interessant, som viser at situasjonen for de vaksinerte kan være mindre lys en hva vaksine-proponentene lovet dem ifjor.

Tall fra Johns Hopkins viser at tallene på «covid-døde» økte dramatisk etter at mange land begynte med massevaksineringen, noe skjermbildet nedenfor viser en lite glimt av. Grafen med blå farge viser «covid-døde» før vaksineringen begynte. Og den rød fargen i grafen viser utviklingen etter at vaksineringen begynte.

Skjermbilde tatt fra «Telegram»

Bildet er hentet fra det sosiale mediet som heter Telegram. Trykker dere på linken nedenfor så kommer man kommer til en animasjon på nesten 2 minutter som viser hvordan tallene på «covid-døde» forandret seg i mange land fra før og etter at vaksinasjonsprogrammene ble startet.

https://t.me/UNCENSORED_Truth/51

Dataene i animasjonen er hentet fra Johns Hopkins Coronavirus Resource Center.

Som vi kan se av animasjonen, så er det en markant økning i «covid-dødsfall» etter at vaksineringen begynte. Vi vet at myndigheter og Main Stream Media i mange land vil standhaftig benekte at den dramatiske økningen i dødsfall skyldes covid-vaksinene. Men, når vi fremover i 2022 får mer og mer data på bordet av denne typen her, så blir det vanskeligere for dem å opprettholde forestillingen om at dødsfallene skyldes covid19-viruset og ikke selve vaksinene som er gitt store deler av befolkningen i mange land. Disse dataene her, forteller oss noe: Vi bør videre i 2022 være langt mer varsom med å la oss bli vaksinert. For sannheten er at vi vet ikke hva de langsiktige følgene av massevaksinasjonen er for noe.

5 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 5 ganger.

Post Views: 16

Les artikkelen direkte på derimot.no