bullotv.no: Steigan kommer til Slottstock Festivalen 2024!!! Og flere! En festival med fokus på fred, ytringsfrihet og rettsikkerhet

Bullo TV
bullotv.no: Steigan kommer til Slottstock Festivalen 2024!!! Og flere! En festival med fokus på fred, ytringsfrihet og rettsikkerhet

bullotv.no:

Read Time:6 Minute, 54 Second

Den folkekjære, tøffe og følsomme Svein Østvik lanserte Slottstock Festivalen 2024.

Slottstock Festivalen 15- 18. august 2024.

Noen av deltagerne så langt, se bildet under:

Akkurat i år er det 55 år siden den kjente Woodstock festivalen gikk av stabelen, så hvorfor ikke starte med en Slottstock-festival på de samme dagene som denne kjente festivalen i 1969?

Og hvorfor ikke i Norges eldste by, nemlig Tønsberg!

Bli med da vel!

Early Bird tilbud!!!

Betal 800 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250 og du vil få festival pass til alle 4 dagene allerede NÅ! Også kontant.

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 om at du er påmeldt.

Ellers trenger vi sponsorer og støtte så gjerne bidra gjerne økonomisk til samme kontonr. 9365.33.73250 Solidaritet 21. Kan og vil også ta imot kontanter!

Ønsker du å ha en stand i Støperiet lørdag 17. august fra kl. 10.00 til 16.00 er det mulig for partier, organisasjoner, foreninger, grupper og annet. Det er også der ytringsfriheten vil bli feiret med musikk og mening utover kvelden, fra kl. 18.00.

Også her er Early Bird tilbud!

Pris per. stand 1000 kr.

Betal 1000 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250 og du vil få festivalstand. Kan også betales kontant!

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 om at du er påmeldt.

Se Mariell Leraand:

Se Pål Steigan

Se Hans Eirik Olav:

Se Nipe:

Se Knut Ariel:

Mange flere har allerede sagt ja, og flere vil komme… Så følg med!

Lansering skjedde den 25. mai på Rikets Tilstand i Tønsberg.

Se og hør Svein Østvik og de andre synge «La oss leve for hverandre»:

Slottstock ønsker å være en festival for musikk og mening, og den kommer til å bli arrangert i Tønsberg i perioden 15-18. august i år.

Årets Festival vil ha fokus på Fred, Ytringsfrihet og Rettssikkerhet

Svein sparte ikke på kruttet og de gode ordene!

Det er fantastisk å ha en venn som Svein som nå ønsker å hjelp til i kampen mot Goliat(DNB og BankID). I juni 2022 sperret DNB kontoene mine, og nå ønsker de å tvangsselge huset mitt siden jeg ikke har betalt på et lån fra en sperret konto, som de selv har sperret, forstå det, den som kan?

Jeg har vært kunde DNB i over 40 år, likevel har ingen ansvarlige personer i banken villet snakke med meg på 2 år, nå i juni 2024, og heller ikke dommerne i rettsvesenet har ønsket å møte meg, derfor skjer fortsatt ALT av kjennelser og avgjørelser på bakrommet…

I den nye BankID avtalen står det rett ut at banken når som helst kan stenge kontoene til kundene sin, uten noe som helst rettsavgjørelse eller lignende.

Hvordan er det i det hele tatt mulig i et demokrati?

Hvor mange kommer til å bli med på festivalen, 1000, 2000, 3000….?!  Hør hva den begeistrede Svein Østvik har å fortelle oss:

I 2007 kom Svein Østvik til finalen i konkurransen Sangstjerner på TV 3. Der var også en av oppgavene, en fellessang. Det var for nærmere 20 år siden nå, men den sangen er like viktig i dag som den gangen.

That’s What Friends Are For

Se her på YouTube:

Utrolig flott sang, og med en viktig mening…

Musikk og mening

I den anledning at DNB nå forsøker å tvangselge huset mitt, som skrevet tidligere, for å inndrive et lån som er totalt uberettiget etter først å ha avsluttet/sperret kontoene mine slik at jeg ikke har noe tilgang til mine penger eller til mine andre økonomiske avtaler med banken. Derfor ønsker foreningen Solidaritet 21, Svein og jeg personlig å arrangere en festival med musikk og mening.

Noe slikt som nå hender meg, skal ikke kunne hende noen andre i hele Norge eller i andre demokratier i hele verden. DNB og banker som oppfører seg slik mot kundene sine kan seile sin egen sjø og synke dypt og langt ned der ute et sted…

Les gjerne mer om denne saken:

Her!

BankID-avtalen er ren svindel!

I tillegg er den BankID-avtalen, som de ønsker å tvinge på meg og andre i denne sammenhengen er en leilending avtale som gir banken fullstendig råderett over våre innestående penger og våre bankeavtaler, og det totalt ensidig.

I denne avtalen står det altså at banken når som helst kan sperre eller avslutte bankkontoer og kundeforhold med begrunnelser til terror- og hvitvaskingsloven. Banken trenger altså ingen rettskjennelse, og ingen vil eller kan hjelpe kundene å få tak i sine penger dersom banken velger å endre bruksområde til BankIDen eller sperre tilgangene dine av såkalt sikkerhetsmessige årsaker…

Det er altså totalt opptil bankene sine datamaskiner algoritmer, en ond vilje fra myndighetene eller fra enkelt personer i systemet for å stoppe alle tilganger til enkeltpersoner eller grupper.

Wow…

Hva ligner dette på?

Jo egentlig et diktatur med fullstendig kontroll over folks bankkontoer og penger! Og dermed kan bankene og myndighetene styre våre liv akkurat som de vil og ønsker det.

Er dette noe vi synes er greit?

Les gjerne din BankID-avtalen:

Her!

Mitt hus er mitt slott!

Jeg ønsker altså å kjempe for min bolig med nebb og klør, da dette er mitt hjem som jeg har eid siden 1994, og jeg har betalt min gjeld og min renter pliktmessig i disse årene, helt til DNB sperret/avsluttet mine avtaler og kontoer i juni 2022.

Alle skal ha mulighet til å eie egen bolig!

Solidaritet 21 mener at alle i Norge skal kunne ha mulighet til å eie sin egen bolig akkurat som Arbeiderpartiet sin regjering ønsket det etter 2. verdenskrig. Det ble opprettet en bank som het Husbanken med gunstige renter som alle kunne benytte seg av. Samtidig var det lave strømpriser fordi folket eide strømmen og tillegg var det overkommelige matpriser. Slik ønsker vi også at det skal være i Norge også i dag, alt annet er rett og slett uaktuelt.

Derfor ønsker jeg å kjempe for huset mitt og mine rettigheter for å slippe den korrupte BankID-avtalen, og tvangslegitimering med forskjell biometri og overvåking.

Hjelp!

Men jeg trenger hjelp fra mine venner, bekjente og andre, derfor ønsker Solidaritet 21, Svein og jeg å invitere til denne festivalen i august 2024.

Vær så snill å hjelpe! Bli med på festivalen! Støtt saken så støtter dere samtidig dere selv og deres familie sin framtid.

Festivalen vil ha stands, musikk, appeller og annet. Musikk og appeller vil være både fra lokale og nasjonale bidragsytere, kanskje også fra internasjonale aktører?!

Svein Østvik er allerede «ALL IN», og det er bare helt herlig!!!

Så hør på Joe Cocker fra Woodstock festivalen i 1969 når dere tenker på Slottstock Festivalen 2024.

Det er opp til oss å gjøre en forskjell.

Vi må kjempe, ikke fordi det er lett, men fordi vi rett og slett MÅ!!!

Hør på Kim Larsen og venner synge Nordahl Grieg sin tekst «Kringsatt av fiender» (Til ungdommen):

Alt overskudd inkludert støtte og gaver fra dette årets festival 2024 vil gå til kampen mot DNB og BankID for å forsøke å redde huset mitt.

Jeg er svært glad for at Svein Østvik ønsker å bidra i denne kampen mot Goliat, så la folket reise seg!

Vi folket, ønsker å være konge og dronninger i våre egne boliger, og styre vårt eget land!

Også konge på ferie!

Og når vi er på ferie, er vi gjerne konge på Mallorca sammen med Svein!!!

Se Svein i full vigør, på allsang ved grensen 2019

La landet komme på hendene til folket igjen, ikke la aktører som DNB, World Economic Forum, Bill Gates  og andre globale kapitalister styre verden vår.

Så velkommen til Slottstock Festivalen i Tønsberg 15. til 18. august 2024!

Odd-Erik Helgesen

Leder av Solidaritet 21 og Redaktør av Bullo TV

Se gjerne også:

Her!

Eller Den store Mandagsklubben:

Se mer om klubben:

Her!


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar