bullotv.no: Slottstock Festivalen 15- 18. august 2024. Musikk og mening! Svein Østvik lanserer festivalen lørdag 25. mai 2024 på Rikets Tilstand i Tønsberg.

Bullo TV

bullotv.no:

Read Time:4 Minute, 51 Second

Den folkekjære, tøffe og følsomme Svein Østvik skal være med på å lansere og senere delta på Slottstock Festivalen 2024.

En festival for musikk og mening som kommer til å bli arrangert i Tønsberg i perioden 15-18. august i år.

Akkurat i år er det 55 år siden den kjente Woodstock festivalen gikk av stabelen, så hvorfor ikke starte med en Slottstock festivalen på de samme dagene som denne kjente festivalen i 1969? 🙂

Slottstock Festivalen 15- 18. august 2024. Musikk og mening

I den anledning at DNB nå forsøker å tvangselge huset mitt for å inndrive et lån som er totalt uberettiget etter først å ha avsluttet/sperret kontoene mine slik at jeg ikke har noe tilgang til mine penger eller til mine økonomiske avtaler med banken. Derfor ønsker foreningen Solidaritet 21 og jeg personlig å arrangere en festival med musikk og mening.

Noe slikt som nå hender meg, skal ikke kunne hende noen andre i hele Norge eller i andre demokratier i hele verden. DNB og banker som oppfører seg slik mot kundene sine kan seile sin egen sjø og synke dypt og langt ned der ute et sted…

Les gjerne mer om den saken:

Her!

I tillegg er den BankID-avtalen, som de ønsker å tvinge på meg og andre i denne sammenhengen, en leilending avtale som gir banken fullstendig råderett over våre innestående penger og våre bankeavtaler, og det helt ensidig.

I denne avtalen står det at banken når som helst kan sperre eller avslutte bankkontoer og kundeforhold med begrunnelser til terror- og hvitvaskingsloven. Banken trenger altså ingen rettskjennelse, og ingen vil eller kan hjelpe kundene å få tak i sine penger dersom banken velger å endre bruksområde eller sperre tilgangene av såkalt sikkerhetsmessige årsaker…

Det er altså totalt opptil bankene sine datamaskiner algoritmer, en ond vilje fra myndighetene eller fra enkelt personer i systemet å stoppe alle tilganger til enkelt personer eller grupper.

Wow…

Hva ligner egentlig dette på?

Jo egentlig et diktatur med fullstendig kontroll over folks bankkontoer og penger! Også dermed hele våres liv styrt på denne måten.

Er dette noe vi ønsker?

Les gjerne din BankID-avtalen:

Her!

Mitt hus er mitt slott!

Jeg ønsker altså å kjempe for min bolig med nebb og klør da dette er mitt hjem som jeg har eid siden 1994, og har betalt min gjeld og min renter pliktmessig i disse årene, helt til DNB  juni 2022 sperret/avsluttet mine avtaler og kontoer juni 2022.

Alle skal ha mulighet til å eie egen bolig!

Solidaritet 21 mener at alle i Norge skal kunne ha mulighet til å eie sin egen bolig akkurat som Arbeiderpartiet sin regjering ønsket det etter 2. verdenskrig. Det ble opprettet en bank som het Husbanken med gunstige renter som alle kunne benytte seg av. Samtidig var det lave strømpriser fordi folket eide strømmen og tillegg var det overkommelige matpriser. Slik ønsker vi at det også skal være i Norge også i dag, alt annet er rett og slett uaktuelt.

Derfor ønsker jeg å kjempe for huset mitt og mine rettigheter for å slippe den korrupte BankID-avtalen, og tvangslegitimering med forskjell biometri og overvåking.

Hjelp!

Men jeg trenger hjelp fra mine venner, bekjente og andre sp derfor ønsker Solidaritet 21 og jeg å invitere til denne festivalen i august 2024.

Vær så snill å hjelpe meg! Bli med på festivalen! Støtt saken så støtter dere samtidig dere selv og deres familie sin framtid.

Festivalen vil ha stands, musikk, appeller og annet. Musikk og appeller vil være både fra lokale og nasjonale bidragsytere.

Svein Østvik er allerede ALL IN, og det er bare helt herlig!!!

Så hør på Joe Cocker fra Woodstock festivalen i 1969 når dere tenker på Slottstock Festivalen 2024.

Det er oppe til oss å gjøre en forskjell.

Vi må kjempe…

Hør på Kim Larsen og venner synge Kringsatt av fiender

Early Bird tilbud!!!

Betal 600 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250 og du vil få festival pass til alle dagene allerede NÅ!

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 om at du er påmeldt.

Ellers trenger vi sponsorer og støtte så gjerne bidra gjerne økonomisk til samme kontonr. 9365.33.73250 Solidaritet 21. Kan også betales kontant.

Ønsker du å ha en stand i Støperiet lørdag 17. august fra kl. 10.00 til 16.00 er det mulig for partier, organisasjoner, foreninger, grupper og annet. Det er også der ytringsfrihet vil bli feiret med musikk og mening utover kvelden, fra kl. 18.00.

Også her er Early Bird tilbud!

Pris per. stand 1000 kr.

Betal 1000 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250 og du vil få festival stand. Kan også betales kontant.

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 om at du er påmeldt.

Alt overskudd inkluderer støtte og gaver fra dette årets festival 2024 vil gå til kampen mot DNB og BankID for å forsøke å redde huset mitt.

Jeg er svært fornøyd med at Svein Østvik vil bidra i denne kampen mot Goliat, så la folket reise seg!

Også konge på ferie!

Og når vi er på ferie er vi gjerne konge på Mallorca sammen med Svein!!!

Se Svein i full vigør, på allsang ved grensen 2019

Vi folket ønsker å være konge og dronninger i egen bolig og styre vårt eget land!

La landet komme på hendene til folket igjen, ikke la aktører som DNB, World Economic Forum og  globallistene styre verden.

Så velkommen til Tønsberg 15. til 18. august 2024:

Odd-Erik Helgesen

Leder av Solidaritet 21 og Redaktør av Bullo TV

Se gjerne også:

Her!

Eller Den store Mandagsklubben:

Se mer om klubben:

Her!


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar