mandag, juni 17, 2024

bullotv.no: Rettsløs og liten. Barnevernet stjeler barn igjen og igjen! Så uendelig trist!

Bullo TV

bullotv.no:

Read Time:5 Minute, 30 Second

Innlegget sto først i Tønsbergs Blad på nett den 15. mai 2024.

Rettsløs og liten

MEDMENNESKER PÅ FLUKT: På avstand føler vi med dem som lider andre plasser i verden. Noen har mistet sine hjem eller sine kjære, andre har blitt bortført til fremmede steder. Så godt vi har det, tenker vi, skriver Sigrunn Braatlund. Foto: Hanna Braatlund

Bare vent litt til du, lille venn. Jeg vet du har ventet lenge, og dagene har vært vonde og lange uten mamma og pappa.

Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi skal bare feire litt først. Feire dette landet vårt, det som er så vakkert i mai. Feire frihet, trygghet og velstand. Se på hvite bjerker, rødmalte stuer og blå fioler. Tenke på hvor godt det er at vi kan si det vi vil, uten fremmede soldater i gatene, at vi kan velge de menneskene som skal bestemme over oss. Et fengsel er for voksne som har fått en rettferdig dom først.

På avstand føler vi med dem som lider andre plasser i verden. Noen har mistet sine hjem eller sine kjære, andre har blitt bortført til fremmede steder. Så godt vi har det, tenker vi, og klemmer litt ekstra på de små der de sover dypt.

Sover du ikke ennå sier du? Huff da. Men det er vel noen der som kan trøste deg litt?

For nå har jeg funnet finstasen frem, og vi er snart klare for 20 grader pluss og norske flagg. Vi skal synge om landet vi elsker, for det gjør vel du også lille venn?

Det eneste du vet er at mammas kinn og pappas fang er så uendelig langt borte. Du er i et fengsel der du er, selv om du bare er ei lita jente. Du hadde ikke gjort noe galt, men det kom politi og fremmede mennesker og dro deg vekk fra foreldrene dine. Plasserte deg et nytt sted der det eneste du kjente til fra før var din søster.

Innlegget fortsetter under videoen.

Rune Fardal bruker det meste av sitt liv til å hjelpe barn og foreldre som er utsatt for overgrep fra barnevernet:

Det du ikke vet er hvordan din far har kjempet og din mor har grett. Du vet det ikke, for de to gangene dere har fått se dem etter dette hendte har noen bestemt hva dere får lov til å si og gjøre.

Du ser ikke flaggene der ute. Det du ser er de blå øynene til din søster. Rødkantede mot det hvite. Snart har dere ikke flere tårer igjen, for dere har pakket sammen gråten langt inni dere.

Du husker hvordan pappa lærte din søster om lovene i landet vårt som skal beskytte barn. Om menneskerettigheter som gjelder for både store og små.

Men hvorfor gjelder ikke dette meg, tenker du. Jeg hadde det jo veldig bra med mamma og pappa. Hvorfor hjelper de ikke bare de barna som virkelig trenger det?

Traumer etter disse dagene vil forfølge deg, fordi noen mente at dine gode, tilstedeværende, kjærlige og kunnskapsrike foreldre ikke var det beste for deg.

Så hold ut min tapre blomst. Barna mine venter på at du skal komme hjem. Da skal vi kose med hester, ri i skogen uten frykt og endelig kjenne på glede igjen

Se gjerne innlegget i Tønsbergs Blad:

Her!

Bullo TV bemerker:

Verdt å vite at denne barnevernsaken som det siktes til her startet i Tønsberg for 8 år siden…

Det må sies at Tønsberg er et fantastisk sted, og at det er utrolig mange flotte mennesker som bor her, selv om mange også er frimurere, andre losje-folk og Rotary-folk og , så er de fleste av dem også svært  hyggelige, men det er helt klart at det finnes flere råtne folk i administrasjon og ledelse i Tønsberg som er villige til å gjøre hva som helst for å gjøre livet surt for andre. Disse psykopatene må det ADVARES mot for vi ønsker et samfunn og et levende folkestyre som ikke benytter seg av stygge triks mot innbyggerne sine enten det er et såkalt barnevern, et såkalt helsevesen hvor alle skal gjøre likt, et rettsvesen med korrupte dommerledere, et politivesen som misbrukes av lederne og andre, og andre uvesener i samfunnet vårt.

For hvis vi får fjernet disse råtne eplene, så vil det bli enklere å engasjere seg i et demokrati uten å være redd for konsekvensene for å mene noe, akkurat slik som ordfører Frank Pedersen i Tønsberg ønsker seg det. Det må være lov å mene og gjøre annerledes uten å bli forfulgt av myndigheter og andre.

Se ordførerens sin tale 17. mai 2024:

Synes den talen var virkelig bra, og at vi bør ta den på alvor.

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne mer:

Barnevernet i Tønsberg startet forfølgelse av en familie, som har vart i over 8 år! Er det i det hele tatt lovlig?!

Barnevernet brukes mot folket! Rune Fardal støtter opp om foreldre som har mistet sine barn

Ønsker vi at NRK skal fortelle nyhetene til barna våre?!

Se denne traileren av den indiske filmen som nettopp dreier seg om det norske barnevernet som ikke fungerer slik som det skal. Filmen er som en kopi ut av de mange historiene som dreier seg barneovertakelser i regi av barnevernet, man tror det ikke er sant, men det er det.


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar