bullotv.no: Politiet tok helt av og drepte en som var psykisk syk!! Bergens Tidende fikk Skup-prisen for å avsløre overgrepet som politiet forsøkte å skjule!

Bullo TV

bullotv.no:

Read Time:4 Minute, 43 Second

Det var Skup-konferanse i Tønsberg helgen 12. til 14. april 2024, nærmere 700 journalister fra hele landet hadde møtt opp for å feire seg selv og kåre en vinner eller flere. SKUP er en forkortelse for Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse.

SKUP ble stiftet i 1990, se bildet:

Stiftelsen SKUP har et styre bestående av representanter for alle de sentrale mediene og noen få slengere, se skjermdump fra nettsiden deres:

Det finnes også forskjellige komiteer: 

Lørdag kveld var det en stor prisutdeling på Oseberg kulturhus i Tønsberg.

Vinneren av konferansen ble Bergens Tidende-journalistene: Rune Christophersen, Philipp Julius Bock, Lasse Lambrechts, Per Lindberg, Anne E. Hovden, Bendik Reed Årvik.

SKUP forteller på sin hjemmeside:

Bergens Tidende gikk seirende ut av kvelden:

Les hva SKUP 2024 skriver om kvelden:

Juryens begrunnelse for Når politiet dreper: «Tre skudd i Ibsens gate»:

Politiet utøver statens maktmonopol. Men politiets maktbruk er underlagt strenge regler.

Bergens Tidendes dokumentasjon av hva som skjedde da politiet – under svært krevende og kaotiske omstendigheter – avfyrte dødelige skudd mot psykisk syke Morten Michelsen, er rystende og ubehagelig lesning.

Når Årets Skup-prisvinner velger å gå så grundig til verks for å granske et enkelt dødsfall, tar de ikke bare samfunnsoppdraget på ytterste alvor. De forteller også en historie som handler om mer enn de tre skuddene som drepte 39-åringen. Michelsen var nettopp utskrevet fra psykiatrisk klinikk og følte seg overlatt til seg selv hjemme i leiligheten.

Den dramatiske kvelden i Ibsens gate startet med et rop om hjelp da han ringte legevakten, og siden har BTs journalister rekonstruert hendelsene nærmest sekund for sekund. 

Les hele artikkelen som vant:

Her!

 

Brutalt lagt i bakken og innbragt på glattcelle!

I Arendalsuka 2023 var det BULLO TV som fikk oppleve politiets vrede.

Det var ca 10 politifolk, både uniformerte og sivile rundt meg, og helt ut av det blå ble jeg brutalt lagt i bakken, satt håndjern på og innbragt på glattcelle.

Se videoen fra da:

Hvorfor så brutalt?

Hadde vi vært for flinke i jobben vår?

Les gjerne hele saken:

Her!

Er BankID en svindel mot oss ALLE?!

Den samme lørdagskvelden på SKUP-konferansen forsøkte jeg å informere flere journalister om et annet mulig viktig SKUP, nemlig det at BankID er en svindel mot oss ALLE.

Jeg sto utenfor Oseberg kulturhus, og ventet på at det snart skulle bli pause, for da ville mange journalister og redaktører komme ut for å få seg litt luft og kanskje en røyk.

Det er jo slik at de fleste ikke har lest BankID-avtalen sin på noe som helst måte, men bare har godtatt avtalen med et enkelt tastetrykk. Det var slike avtaler som Bill Gates oppfant på 1980-90 tallet…

Se og les gjerne mer om Bill Gates:

Her!

Jeg sto utenfor kulturhuset, som også er et hotell, der prøvde jeg å belyse sannheten med min historie, en gatebukk med plakat og en enkel lampe:

Det var flere hyggelige og interesserte journalister som ønsket å slå av en prat om BankID, og det at DNB fortsatt ønsker å tvangsselge huset mitt, og det uten at noen ansvarlige personer i banken har hatt noe som helst samtale med meg på noen måte i nærmere 2 år nå. Jeg har vært kunde i banken i over 40 år, hvordan er det i det hele tatt mulig?

Er det rett, riktig og lovlig at DNB og andre banker skal kunne sperre kontoene våre uten noe som helst rettskjennelse og kun med grunnlag i sine egne avgjørelser, eller bare noen algoritmer fra kunstig intelligens?

 

Se hvordan BankID-avtalen er utformet og svindler oss ALLE:

Er bank ID en svindel mot oss alle?!

Noen av journalistene ønsket også å ta bilde av meg ved siden av gatebukken med den viktige teksten.

Jeg var ikke snauere enn at jeg tok en tur til SKUP-konferansen søndag formiddag også…

Fortsatt var det journalister som ønsket å høre. Det var Dagens Næringsliv, Klassekampen, Østlandsposten, Tønsbergs blad, Nidaros, E24, TV2, NRK og flere…

…men også en politibil var plassert utenfor Oseberg kulturhus, og jeg forsto at ytringsfriheten fortsatt er i stor fare, men klok av skade ønsket jeg ikke noe reprise fra Arendalsuka 2023, så derfor stelte jeg meg opp litt lenger unna denne gangen, på brygga i Tønsberg.

Oseberg kulturhus søndag formiddag

Brygga i Tønsberg foran Oseberg kulturhus

Les gjerne mer om BankID, DNB og om forsøk på tvangssalg av min bolig.

DNB har sperret kontoene mine i snart 22 måneder!!! Dr. Jordan Peterson advarer mot debanking, overvåking og kontroll av oss ALLE!!!

Minner om 27. april 2024 i Bergen!

BankID er veien til å innføre koronapass/vaksinepass slik som WHO og EU ønsker seg for alt i verden.

I Bergen vil det være en større demonstrasjon den 27. april mot WHO sitt forsøk på å få monopol på helse og pandemier:

NRK 19. okt 2023:

Litt til:

All grunn til å møte opp i Bergen lørdag den 27. april!

Så det er bare å stå på videre på alle områder!

Kampen er ikke over før vi har vunnet!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se gjerne ANNET:

Kommer Tønsbergs Blad og Amedia til å skrive mer om BankID saken? Var det en glipp at saken i det hele tatt kom ut til folket i Norge? Skal Norges største bank, DNB, slippe å svare for seg…?

X-files fortalte det rett ut allerede i 2016! Pandemien var fake! Økende sykdom og overdødelighet kommer av vaksinene!

Fleksnes leter etter et passende morsemne… Det kan det bli mye moro av…

 

 

 

 

 

 


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar