bullotv.no: Kaste smarttelefonen?? Er det smart? Firstenberg forteller oss akkurat det. Les mye mer her!

Bullo TV NRK
bullotv.no: Kaste smarttelefonen?? Er det smart? Firstenberg forteller oss akkurat det. Les mye mer her!

bullotv.no:

Read Time:6 Minute, 26 Second

Den viktigste, og mest ignorerte, medisinske studien i verden ble publisert i 2004 av Olle Johansson, en vitenskapsmann ved Karolinska Institute, institusjonen som deler ut Nobelprisen i medisin. Den andre forfatteren var Örjan Hallberg, og tittelen var «1997 – Et merkelig år i Sverige». Høsten 1997, i hvert av de 21 fylkene i landet, sluttet antallet syke å gå ned og begynte brått å øke.

Les gjerne hele nyhetsbrevet til Arthur Firstenberg:

Her!

Les gjerne denne rapporten også:

1997-A-curious-year-in-Sweden

Er det mye sant i dette?

Leder av WHO; Gro Harlem Brundtland, fortalte oss akkurat dette for over 20 år siden. Her også på Skavland for noen år siden:

Og det er svært lett å måle at det kan være sammenhenger mellom sykdom og helse, se video under:

Hvor frisk har du lyst til å være?

Kanskje det nå er på tide å se helheten?

Er alt verre enn man kan tenke seg?

Kanskje alt er en del av en større plan?

Bullo TV fortalte 21. februar 2024:

Det effektive samfunnet!!! BankID, mobiltelefoner og smarte byer. Kodémus, Fjernsynsteateret NRK (1971).

Tor Åge Bringsværd

Tor Åge Bringsværd(1939-) utgav i 1968 en novelle kalt «Kodémus». Det var en science fiction historie som dreier seg om en verden som var svært så effektiv og gjennomtenkt, og hvor ALLE gikk rundt med sine små håndholdte apparater som ble kalte lillebror.

Byene var også hensiktsmessig, glatte, effektive og rasjonelle… Kanskje ikke så ulikt det som man vil kalle smarte byer i dag…

Agenda Kaupang AS:

En definisjon på en smart by er at byen bruker digital
teknologi til å gjøre byen til et bedre sted å leve, bo og jobbe. Smartby har som mål å forbedre
offentlige tjenester og innbyggernes livskvalitet, utnytte felles ressurser optimalt, øke byenes
produktivitet, og å redusere klima- og miljøproblemer i byene.

Lillebror var koblet opp til en svær datasentral…

Kanskje lik den datasentralen som nå skal bygges Skien:

Lillebror var ikke så forskjellig fra det som vi i dag kaller en smarttelefon.

Og ALLE fulgte lillebroren sine mange beskjeder, uten denne lillebroren var man nærmest hjelpeløs…

I 1971 ble denne novellen Bringsværd til fjernsyns-spill på NRK.

Egentlig en litt morsom historie med et alvorlig bakteppe.

NRK skriver:

I framtidsvisjonen «1984» forteller George Orwell om overvåkningsenheten Storebror. Bringsværds Lillebror er blitt til ved analogi og er en datamaskin og en forlenget arm av en sentral datahjerne. Moxon-50. Menneskers liv går velregulert og synkront. Enhver er avhengig av sin Lillebror. Den gir ordre, og funksjonær Kodemus adlyder den blindt. Han adlyder selv den dagen da Lillebror går i stykker, gjør opprør og begynner å gi direktiver som går imot den sentrale datahjernens interesser. Til sist går et av direktivene ut på at Kodemus skal kaste Lillebror fra seg og gjøre hva han vil. – Hva jeg vil??? Stykket forteller om det effektive samfunn, som lar beslutningsprosesser ligge utenfor den enkelte. Det handler om det å være låst av autoriteter og omringet av regler, som hver for seg er naturlige og riktige – men som til sammen danner en sum som er gal.

Hva skal vi tenke?

Akkurat som i George Orwell sin bok «1984» om fremtiden, så virker også novellen «Kodémus» mer som en oppskrift på hvordan verden skal komme til å bli i framtiden…

Novellen «Kodémus» er altså gitt ut i 1968, og nærmest forteller om vår tid, i dag…

Det er ikke langt fram til en verden som nettopp ser slik ut, dersom vi ikke gjør noe alvorlig drastisk med utviklingen.

Se gjerne hele fjernsyns-spillet her:

De som medvirket var:

Knut Walle (Kodémus), Frøydis Armand (Parkdamen). Stemmer: Rolf Just Nilsen, Arne Lie, Ola B. Johannessen, Gudrun Waadeland. Sminke: Kari Hermansen. Kostymer: Mabi Helweg. Filmfotografer: Dag Klippenberg og Leif Erik Bye. Musikk: Arne Nordheim. Instruktør: Morten Kolstad.

I fjernsynsfilmen «Kodémus» kan man jo lure på hvor det hadde blitt av, de menneskene som ikke passet inn i dette overvåkning- og kontrollsamfunnet?

Hmmm…?

Se mer om hva jeg tenker om akkurat det,

se under…

Bill Gates ønsker seg en slik verden, full av overvåkning og kontroll… Hva betyr egentlig det for oss alle?

Når vi nå vet at Bill Gates er den de største pådriverne til den enorme digitaliseringen og overvåkningen som vi ser rundt oss på ALLE områder i dag, er det nå kanskje en stor grunn til stor skepsis til ALT ANNET som han holder på med.

Når man ser digitaliseringen og overvåkningen i lyset av novellen»Kodémus» til Tor Åge Bringsværd hvor ALLE har en egen «lillebror» som styrer livene deres til enhver tid, ønsker vi egentlig å være med på denne utviklingen i det hele tatt.

Se gjerne mer om min personlige kamp mot DNB, BankID, mobil, overvåkning og kontroll:

Her!

Skepsisen blir ikke mindre når vi også vet at Bill Gates var den største pådriveren av å vaksinere absolutt ALLE i hele verden utallige ganger, og han fortalte oss ganske klart at vi kom ikke ut av denne pandemien før ALLE var vaksinerte.

Ikke noe som helst snakk om bivirkninger eller at mRNA-vaksinene egentlig var genmanipulering, og et stort eksperiment på hele jordens befolkning…

Når vi på toppen av det hele får vite at hans familie og dens omgangskrets omgir seg med vitenskapen som kalles eugenikk og «famile-planlegging».

Hva tenker vi da, om å gi fra oss svært viktige identitets markører som ansikt, øyne, fingreavtrykk og kanskje også DNA?

Se den lille video-snutten med Bill Gates og hans nokså likesinnede venner, som vurderer mennesker på en annen måte enn de fleste av oss andre. En ting er sikkert er at disse personene bryr seg lite om personvern, menneskeverd og folkestyre.

Se en liten del av Corbett Report fra 2020: 

Bill Gates og IBM… En sammenheng?!

Ja, det er virkelig verdt å tenke på, spesielt når man vet at det var IBM som hjalp Bill Gates igang med programmeringen på 70/80-tallet.

Se videoklippet under:

Hva da når vi i tillegg vet at det var IBM som sto for all registrering av alle de uønskede menneskene i Tyskland fra 1933? Det var ikke bare jøder som var uønsket, det var også alle handikappede, homofile, kommunister, innvandrere og flere andre.

Alle disse ofrene ble i første omgang registrert med datahullkort av IBM…

Er det noen sammenheng mellom Bill Gates` prosjekt med fingreavtrykk, biometrisk øye- og ansiktsgjenkjenning som kan gjelde på BankID i dag, og IBM sine hullkort og tatoveringer før og under 2. verdenskrig?

Kan det virkelig være EN SAMMENHENG?

Se klippet med Edwin Black, forfatter av boken IBM og Holocaust.

Se gjerne hele intervjuet med forfatteren: Her!

Denne videoen illustrerer også veldig godt hva som kan være tilfelle når det gjelder BankID idag

Tør du å fortsette å ha BankID etter å ha sett dette?

Se gjerne mye mer om Bill Gates:

Her!

Så forstå at kampen kommer til å bli tøff, og det aller viktigste nå er vekke opp så mange som mulig, for Bill og de andre såkalte filantropene har ikke mye gode hensikter å komme med.

De har rett og slett et helt skrudd verdensbilde.

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV

Se i sammenheng:

Alle skal med… Eller skal de egentlig det?! Ligger det noe helt annet bak… ?

Alle tidligere erfaringer viser at vi ikke kan stole på myndighetene! Pastor Daniel Nolan advarte i 2022. Nytt på nytt! Må sees og høres!!

Har DNB tjent over 50 milliarder kroner på å svindle kundene sine?! Nytt på Nytt! Og Nytt!


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar