bullotv.no: Friheten seiret – den lille mann og kvinne nedkjempet tyranniet. WHO tapte vi vant! Hipp hipp hurra!!!

Bullo TV

bullotv.no:

Read Time:5 Minute, 5 Second

Et stort øyeblikk for friheten. WHO klarte ikke å få til en pandemitraktat som i praksis ville ha vært innføring av et globalt diktatur. Vi og en rekke innbyggere i Norge og i verden protesterte og vant fram til slutt. Og vi takker for innsatsen og engasjementet, og er sikre på at vi hadde støtte fra oven: «Norske mann i hus og hytte, takk din store Gud!»

Her er fakkeltoget mot WHO sin planer den 18. nov 2023, tenk at det hjalp, og at vi vant kampen denne gangen:

Steigan.no informerte på denne måten for noen dager siden:

«To år med forhandlinger ble avsluttet 24. mai 2024 ​​uten et endelig utkast til en global pandemiavtale. Dette skriver blant annet USAs offisielle kanal Voice of America.

WHO har annonsert at de vil lage en ny pandemiavtale og satset stort på å trumfe den igjennom i mai i år. Det har mislykkes.

Aksjon for frihet arrangerte den stor markeringen da Pål Steigan holdt appell i Bergen 27. april 2024:

Les mer om pandemiavtalen.

«Vi er ikke der vi håpet vi skulle være da vi startet denne prosessen», sa Roland Driece, medformann for WHOs forhandlingsstyre for avtalen.Et endelig utkast til traktat skulle etter planen presenteres på neste ukes verdenshelseforsamling, det årlige møtet for helseministre i Genève.

«Dette er ikke en fiasko», sa WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus i Genève etter at samtalene var avsluttet.»

Den norske regjeringen var positiv til WHOs planer.

WHOs forhandlere klarte ikke å utarbeide en pandemitraktat

Hva handlet dette egentlig om?

Det ble blant annet sagt under appellene utenfor fredssenteret og slottet 18. november 2023:

* Vi må stå opp for nasjonen – friheten og selvstendigheten vår er i fare

* Det handler ikke bare om oss og friheten her og nå – men også våre barn og barnebarn

Se Sara Andersen vekket folk da hun holdt appell og blåste i luren:

* WHO er en privat organisasjon sponset blant av de store legemiddelfirmaene og Bill Gates – hvorfor skal de styre over Norge med en autoritær helsepolitikk med koronapass osv? (bukken og havresekken?)

* WHO og FN fremmer felles sexagenda 2030, barn skal ha sexpartnere – fare for barn

* WHO kan også inngå i ønske om å redusere befolkningen (ryktene går om at i fremtiden vil hvert land få et mål om hvor mye befolkningen skal reduseres, hvis WHO velger vaksiner med et bestemt innhold, er vi der, jfr. Nazi-Tyskland på 1930-tallet og koronahysteriet 2020-2022 – vaksinene virker å gi turbokreft osv)

* Norske politikere forstår ikke alvoret i situasjonen – men må våkne og handle

* En bevegelse som denne begynner alltid i det små – så våkner fler og fler

Kilde: https://www.bullotv.no/2023/11/19/folket-slar-tilbake-mot-det-planlagte-helsetyranniet/

Mer om planen

Og her fra en anmeldelse av «Det globale helsetyranniet» skrevet av Trond Skaftnesmo:

«Og så til WHO. Først med hjelp av EU og det konkrete verktøyet, nemlig koronasertifikatet. I sommer undertegnet WHO-sjef Tedros og EUs helsekommisær en avtale: Tedros: – Covid-pandemien understreket verdien av digitale helseløsninger for å legge til rette for helsetjenestene.

EUs koronasertifikat skal omgjøres til «et globalt offentlig gode» – og som boka påpeker: «som første steg i utviklingen av et globalt nettverk for digital helsesertifisering». Og selvsagt handler det om beskyttelse, du trodde vel ikke noe annet? «Målet er å bidra til å beskytte folk mot helsetrusler, inkludert framtidige pandemier, og under dette global mobilitet, heter det i en fellesuttalelse fra WHO og EU.»

Se gjerne mer om boka:

Her!

Vår naive helseminister

Da er vel alt i skjønneste orden? slik den norske regjeringen virker å tro. Helseminister Kjerkol: «WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel». Går det an å være så naiv? Det høres jo nesten ut som Hitler og Stalin i uskjønn forening.

Se videoen med den tidligere helseministeren:

Hva slags organisasjon er egentlig WHO? Og følgelig styrt og finansiert av medlemslandene i FN ville en tro: «Vel, det stemmer ikke helt. Faktisk er 80% av WHOs aktivitet basert på private sponsorer, som vet å stille krav til hvordan pengene skal brukes.» Bill and Melinda Gates Foundation er den største private sponsor – og faktisk den neste største overhodet. Trekkes GAVI (internasjonalt vaksinefond) inn, der Gates også er med, er Gates den største sponsoren av WHO. Da blir det jo interessant at leder Tedros med i starten av pandemien utalte «test, test, test» som fikk opp smittetallene, som førte til vaksinepress, og dermed vaksiner til milliarder av dollar.

Hvem var tungt inne i vaksineinvestering? Bill Gates. Hør ham spå den store pandemien i 2015…

Det ingen som tror at WHO-ambisjonene er over. De vil prøve seg på nytt. Imperiet, oligarkiet, vil ønske å slå tilbake. Men nå feirer vi seieren.

Lege Jørn Eikemo, Fritt Vaksinevalg 2022:

Men nå feirer vi seieren.

Hipp hipp hurra!!!

Og vi bøyer oss i ydmykhet for skaperen og det guddommelige som vi er sikre på har hjulpet oss og hjelper oss videre. Dette viser hva det handler om (Efeserne 6 i Bibelen):

«Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt.»

Solidaritet 21 og Folkets koronakommisjon 27.5.2024

Se gjerne annet:

Våren er kommet… Stor markering mot WHO ble arrangert i Bergen! Både Pål Steigan og Trond Skaftnesmo holdt appeller!

Robert F. Kennedy jr er en ordentlig tøffing! Han advarer mot svindel i WHO. Så hvorfor rakket NRK ned på ham?!

Erna Solberg trakk konsprasjonskortet da smittevernloven skulle behandles 4. jan 2024.

WHO hadde store planer allerede i 2014:


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar