onsdag, juni 19, 2024

bullotv.no: Det burde være en opplagt menneskerett å kunne si nei til teknologi som truer helsa vår. Leserinnlegg i Tønsbergs blad og Østlandsposten

Bullo TV NRK

bullotv.no:

Read Time:5 Minute, 9 Second

Da Gro Harlem Brundtland var leder for WHO sto det å lese i Dagbladet (juni 2002) at hun fikk hodesmerter av mobilstråling.

DEBATTINNLEGG Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Under Arendalsuka i 2015 ble Gro intervjuet av Harald Stanghelle om blant annet hennes skepsis til strålingen fra mobiltelefoner. «Jeg vil si: Skjerm dere. Ikke gå med mobilen i lomma, sa Brundtland.»

I 2020 stilte også Fredrik Skavland kritiske spørsmål til Gro om hennes kontroversielle syn på mobiltelefoner og effekt på kroppen. Tilbakemeldingen fra legen var også den gang klar: «Det er vitenskapelig grunnlag for at noen mennesker opplever plager fra mikrobølgede pulser.»

Disse uttalelser fra legen og vår tidligere «landsmoder» Gro falt nok ikke i god jord hos de som hele tiden har påstått at strålingen ikke er helseskadelig: Vårt strålevern (DSA), mobil- og trådløsnæringa og Forsvaret!

LES OGSÅ

Hvor mye stråling fra trådløs teknologi tåler våre barn og unge?

Ingen garantier

Innrømmelser fra «makta» om helsefarene ved elektromagnetiske felt og mikrobølger kom ikke den gangen, ei heller under rettssaken i Borgarting lagmannsrett, som fant sted 5.–9. september 2022, hvor fagvitnet for strømselskapet Elvia, som var hentet inn fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, DSA, flere ganger påsto at strålingen fra all trådløs teknologi, og spesielt fra de nye «smarte» strømmålerne, AMS, var så svake at det var svært usannsynlig at dette kunne medføre noen helseskader. Men noen garanti kunne fagansvarlig fra DSA, Lars Klæboe, ikke gi!

LES OGSÅ

Odd-Eriks sak førte til kok i kommentarfeltet: – Ytringsfrihet!

Disse vitneutsagn fra Klæboe var i stor kontrast til hva saksøkers fagvitner, flere av klodens kapasiteter på elektromagnetiske felt og helse, vitnet om i den samme ankesaken, bl.a. Magda Havas, professor emerita ved Trent University. Hun har skrevet flere artikler, hvor hun hevder at stråling fra trådløs teknologi påvirker blodet, hjertet og det autonome nervesystemet; ref. hennes artikkel på PubMed.

Å gjøre de riktige tingene for å opprettholde god helse er jo noe vi stadig minnes om av våre helsemyndigheter–så hvorfor har Norges befolkning da blitt påtvungeten automatisk strømmåler som stråler kontinuerlig (hvert 0,6 sekund hele døgnet)–og som politikere i forveien av utrullingen ble tipset om ville gi negative helseeffekter (men også dyrere strøm), og dermed føre til enda større helseutgifter for den enkelte og for landet vårt?

LES OGSÅ

Trådløs teknologi og negative helseeffekter

Økning i strålingsplager

Vi ser i dag en sterk økning i samfunnet av nettopp slike plager som Gro Harlem Brundtland og en del andre opplever på grunn av økt bruk av trådløs teknologi. Forskningsrapporter fra uavhengige forskere knytter denne pulserende elektromagnetiske strålingen til mer alvorlige helsevirkninger, som økt risiko for enkelte typer kreft, tidlig Alzheimer, Parkinsons, migrene, diabetes, ALS, benskjørhet og skader på fertilitet.

Veien til bedre folkehelse–og ikke minst en hjelp på veien ut av sykehuskrisa – må være å satse enda mer på forebygging, men da må våre myndigheter være villig til å se på hva «stråletåka» (se gjerne boka med samme navn skrevet av cellebiolog Susan Pockett) fra den trådløse teknologien medfører av negative helseeffekter. Nok midler har vel Norge–men hva med viljen til dette?

Les mer om: artikkelemnene

Les gjerne innlegget i Østlandsposten eller Tønsbergs blad

Bullo TV skriver:

Ingen tvil Grete Søgård og hennes allierte gir seg ikke på tørre møkka.

Se en video hvor hun advarer mot økende strålekilder i Teigenåsen i Tønsberg:

Er bruk av smarttelefon forenlig med god helse:

NRK Brennpunkt tok opp mikrobølge-stråling allerede i 2008!

Hva skjedde så?

Ingenting! Det er ingen tvil om at korrupsjon, militære og etterretning er innblandet i det hele, og da kommer ikke insekter, dyr, miljø og mennesker sin helse først.

Kampen er ikke over før vi har vunnet!

Rikets Tilstand 25. mai 2024! Spionkrig, Fred og Slottstock!

Snart er det igjen Rikets Tilstand, og kanskje mer spennende enn noen gang…?!

På Bydelshuset i Tønsberg, lørdag 25. mai kl. 15.00.

Bård Wormdal kommer for å holde innlegg fra boka si Spionkrigen. Visste du at etterretning-budsjettet i Norge i flere år har blitt sponset med opptil 90 %  av den amerikansk etterretningen? Visste du at norske teleselskaper har plikt til å ha et kontor tilgjengelig for etterretningen i sin virksomhet… Er amerikanske baser i Norge blitt demokratisk behandlet i Stortinget? Er Vardø-radarene årsak til kreft? Er all denne hemmeligholdelsen veien til fred?

Aschehoug forteller: 

Bård Wormdal (f. 1958) er journalist i NRK Finnmark og har i over 20 år arbeidet med problemstillinger knyttet til norsk etterretningstjeneste. Han har tidligere skrevet Sattelittkrigen (2011) og Spionbasen (2016). I tillegg har han drevet omfattende foredragsvirksomhet i land som USA, Russland, Frankrike og India.

SLOTTSTOCK 

Det vil bli lansering av den nye festivalen Slottstock.

Svein Østvik skal sammen med meg ta seg av intro og lanseringen, det kommer til å bli mer enn spennende!!!

En festival med musikk og mening… 

Og så igjen:

BankID og DNB

Jeg forteller siste nytt i saken hvor DNB forsøker å tvangsselge huset mitt.

Se litt allerede:

Her!

Så sett av lørdagen allerede NÅ!

Påmelding:

Betal 100 kr eller mer til Solidaritet 21, kontonr: 9365.33.73250.

Send SMS til Nina på tlf: 99 35 44 27 at du er påmeldt.

Eller betal i døren… på lørdagen.

Vi sees!

Odd-Erik Helgesen

Redaktør Bullo TV og leder av Solidaritet 21

Se gjerne annet:

Wow… Dette tar jeg som en seier mot BankID, og kanskje også DNB… Les hele saken!

Plutselig død fortsetter og forsetter! Mange idrettsutøvere og andre folk dør i alt for tidlig alder! Dagbladet kaller det et mysterium…

BankID, DNB og de andre bankene samler og selger opplysninger om kundene sine via aksjeselskapet Kundesjekk!!! Kan vel umulig være lovlig i et demokrati?!


Happy

Happy

0 %


Sad

Sad

0 %


Excited

Excited

0 %


Sleepy

Sleepy

0 %


Angry

Angry

0 %


Surprise

Surprise

0 %

Les artikkelen direkte fra kilden

Legg igjen en kommentar