Bivirkningene begynner å vise seg! 30 prosent av fullvaksinerte piloter vil ikke bli godkjent etter helseundersøkelser

Derimot.no

derimot.no:

Av Debra Heine
Oversatt av Northern Light

Joshua Yoder, pilot og medgründer av U.S. Freedom Flyers sa i et intervju onsdag at en kardiolog fortalte ham at hvis flyselskapene gjorde helseundersøkelser, ville trolig 30 prosent av pilotene som nå flyr, bli diskvalifisert på grunn av hjerte-sykdommer forårsaket av vaksinene. Yoder fortalte Steve Kirsch at gruppen hans har mottatt hundrevis av rapporter om piloter som flyr mens de lider av uønskede bivirkninger fra COVID-vaksinene.

Yoder sa at de helseproblemene som ble rapportert mest, er brystsmerter, myokarditt og perikarditt. Tre vaksinerte piloter ringte ham og sa at de «flyr med brystsmerter» – og en annen sa at han blir behandlet av en kardiolog. Han sa at pilotene ønsker å være anonyme for å ikke miste jobben. Yoder sa at USFF ønsker å finne en løsning for disse pilotene, og sammen med leger, Federal Aviation Administration (FAA), flyselskaper og fagforeninger utforme en protokoll slik at de har en immunitet som lar pilotene snakke åpent om hva som skjer med dem.

USFF ble dannet i fjor høst for å hjelpe ansatte i transportindustrien med å motsette seg de føderale lovene med vaksinene. «Jeg er redd hvis vi fortsetter på denne veien, så vil det på et tidspunkt ende i katastrofe,» sa han. «Hvis passasjerene visste hva som foregikk hos flyselskapene og FAA, ville de blitt rasende og alle ville blitt med på et gruppesøksmål mot dem» sa han videre.

Yoder sa at den verdenskjente kardiologen Dr. Peter McCullough fortalte ham at hvis pilotene ble testet regelmessig, ville sannsynligvis et betydelig antall av dem måtte settes på bakken. «Han sa at hvis hver vaksinerte pilot skulle screenes, ville det være rundt 30 prosent færre piloter» sa Yoder. McCullough og patolog Dr. Ryan Cole, Robert Kennedy Jr, oberstløytnant Teresa Long M.D., oberstløytnant Peter Chambers D.O. og andre eksperter signerte et brev til Federal Aviation Administration og de store flyselskapene 15. desember 2021, der de oppfordret dem til å undersøke alle vaksinerte piloter, og bruke EKG og hjerte-MR tester for å vurdere helsen deres.

Legene advarte om at bivirkninger fra vaksinasjonene kan føre til at «en pilot mister kontrollen over flyet sitt» og føre til fryktelige ødeleggelser». Som American Greatness rapporterte onsdag, fikk en pilot fra American Airlines nylig hjertestans seks minutter etter å ha landet sitt Airbus fly på flyplassen Dallas-Fort Worth. Kaptein Robert Snow døde nesten da hjertet stoppet 9. april, ifølge Yoder; «De måtte bruke en AED (automatisk defibrillator) tre ganger for å gjenopplive ham».

Yoder bemerket at Snow ble ført til Baylor, Scott og White Health Center, som ligger bare ti minutter fra både American Airlines og forbundet (Allied Pilots Association), men ingen fra flyselskapet eller fagforeningen ringte Snow mens han var på sykehuset, eller besøkte ham. Det eneste flyselskapet gjorde var å fly familien hans til sykehuset for å møte ham. Snow ringte U.S. Freedom Fliers for å få hjelp, og gruppen samlet et «verdensklasse» team av leger og advokater for å hjelpe ham. Snow er nå i ferd med å bli bedre, sa Yoder. Yoder mener at det er ganske opplagt at Snows hjertestans ble forårsaket av Johnson og Johnson-vaksinen, og piloten har gjennomgått en rekke tester for å bekrefte dette.

Yoder fortalte Steve Kirsch under intervjuet at flyindustrien ikke ser ut til å ønske å ta tak i den farlige hendelsen. «American Airlines prøver å skape så stor avstand mellom seg selv og denne hendelsen som mulig» sa han. «Det samme med FAA og fagforeningene. Vi får ikke engang svar». Yoder sa at Snow snart ville snakke ut, og når han gjør det, så «kommer du til å høre noen veldig interessante detaljer som kommer til å være veldig kompromitterende for American Airlines, Allied Pilots Association, FAA og alle andre involverte.» Yoder nevnte også to andre piloter som modig har stått frem for å snakke om vaksineskader.

Piloten Greg Pierson har uttalt seg mot covid-vaksinene helt siden han fikk hjerneslag etter å ha blitt tvunget til å ta injeksjonen i fjor. Pierson sa under et intervju i desember i fjor at hvis han hadde fått hjerneslag i flyet, kunne han ha forårsaket en flystyrt. Cody Flint var pilot i landbruks-sektoren (sprøyting av åkre) frem til han ble vaksinert i februar 2021. Et par dager etter injeksjonen fikk han en blackout under en flyvning, og landet trygt bare «ved Guds nåde», sier han. Flint ble diagnostisert med en nevrologisk lidelse som førte til at han fikk alvorlig hodepine og svimmelhet. Siden den gang har karrieren hans vært over, han har hatt flere operasjoner og utallige legebesøk. Og så langt har ingen ansvarlig for vaksineringen vært villige til å snakke med ham eller andre som ham i samme situasjon.


Fra Principa Scientific, publisert 28 Mai 2022, skrevet av Debra Heine, amgreatness com.
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker i artikkelen.

6 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 6 ganger.

Post Views: 13

Les artikkelen direkte på derimot.no