Big Pharma lar OSS ta risikoen Pfizer-«vaksinen» og graviditet

Derimot.no

derimot.no:

Av Glenn Richard Bergstø
Menneskerettsforkjemper

Forventende mødre ble ikke fortalt sannheten! Pfizers påstand om at «vaksinen» var trygg for gravide kvinner var basert på en partisk fransk rottestudie.

Naomi Wolf: «Legene som drev studien var aksjonærer eller ansatte i Pfizer og BioNTech.»

Nå rapporterer DOD-data en 80% økning i fosterets medfødte misdannelser.

Søker du på nettet om dette vil du finne hundrevis av aviser som faktasjekker dette og sier at vaksinen er helt trygg, at studiene ikke sier det du tror de sier eller at det er normalt at leger gjør studier på produkter de kan tjene på, så lenge de oppgir interessekonflikt. Det faktasjekkerne ikke gjør er å gi deg alle linker og tilgjengelig informasjon.

De sier: «vi har sjekket for deg, stol på oss». Det er verdt å merke seg at styremedlemmer fra Pfizer også sitter i styret i Reuters og annen media. Samt de sponser svært mange av faktasjekkerne, spesielt på Facebook.

Så la meg gi dere informasjonen, slik at dere kan lese selv og gjøre opp en mening.

Selve studien: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8163337/ Her kan man selv sjekke navnene til personene bak studien.

Og man kan selv se at de ikke sjekket på rottebarna. Dette er en tullestudie bestilt for å gi et spesifikt resultat.

I Storbritannia desember 2020, en måned før vaksinene kom, fikk helsepersonell informasjon om Pfizer-vaksinen. De anbefalte sterkt å ikke gi vaksinen til gravide eller til mødre som ammer. Dette basert på informasjonen Pfizer gav Storbritannia før vaksinen kom. «4.6 Fertility, pregnancy and lactation».

Dette dokument er nå slettet fra nettsiden til NHS og erstattet med en redigert versjon. Men noen har lagret dette dokument: https://www.docdroid.net/sk3yCUy/information-for-healthcare-professionals-on-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-pdf#page=5

Så til Pfizer sine egne dokumenter. Det ligger ute nå flere informasjonsblader og pakkeinnlegg. I disse SIER PFIZER SELV at det ikke finnes nok informasjon, og oppfordrer gravide til å registrere seg, slik at de kan være en del av studien. Med andre ord så er gravide som tar vaksinen forsøkskaniner.

https://www.pfizermedicalinformation.ca/en-ca/pfizer-biontech-covid-19-vaccine/7-warnings-and-precautions – og

https://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=15623#section-7.1

Igjen!!! Dette er Pfizer sin egen informasjon, fra deres egne offisielle sider. Men saken er selvsagt mye verre enn dette!

Pfizer ville hemmeligholde sine dokumenter i 55 år, men er blitt tvunget til å frigi informasjonen mye raskere. Frigitte dokumenter finner du her: https://phmpt.org/pfizers-documents/ Samt min egen artikkel om et av dokumentene til Pfizer, som viser ekstrem høy dødfødselsrate: https://www.docdroid.net/lBMcdfz/pfizer-dokumentene-pdf#page=2

DoD, Department of Defence, lekket dokumenter som viser 300% økning i post-vaksinasjon dødfødsler.

Advokat Thomas Renz vitnemål til Senator Ron Johnson: https://rumble.com/vtgflh-covid-19-a-second-opinion-thomas-renz-on-dod-whistleblowers.html

Hele høringen (5 timer) : https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

Og en artikkel med lekket skjermdump fra dokumentene: https://newsrescue.com/leaked-documents-from-dod-database-show-us-military-illness-skyrocketing-from-covid-jab-viral-video/

Video med Naomi Wolf

Videoklipp på ca 2 minutter: https://rumble.com/v16fczi-expecting-mothers-werent-told-pfizers-claim-that-the-vaccine-was-safe-for-p.html

Fullt intervju på ca 30 minutter: https://www.redvoicemedia.com/video/2022/05/the-fda-knew-the-jab-was-dangerous-and-a-failure-the-pfizer-documents-with-dr-naomi-wolf-video-interview/

Hvem er Naomi Wolf?
Hun er en amerikansk journalist , forfatter og best kjent som feminist personlighet.

Hun var politisk rådgiver til både Bill Clinton og Al Gore, og tilhørte venstresiden og demokratene i lang tid. Skiftet fokus til menneskerettigheter og korrupsjon under covid-lockdown-tiden.

Denne artikkelen her viser litt av hvor ille covid-«vaksinen» er. Det er dessverre mye som taler for at vi står foran en mørk fremtid; Et hav av «vaksine»-bivirkninger.

60 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 60 ganger.

Post Views: 15

Les artikkelen direkte på derimot.no