Biden til Trudeau: Bruk hæren eller sikkerhetsstyrker!

Derimot.no

Biden ber Trudeau bruke “føderal makt”

Av Jan Herdal

Kampen mot koronarestriksjonene og Trudeau-regimet tilspisser seg ytterligere i Canada. Når dette skrives, sperrer demonstranter fortsatt tre grenseoverganger mellom Canada og USA, herav den mest trafikkerte. Føderal makt kan enten bety føderalt politi (RCMP) eller hæren.

Kanadiske myndigheter har beordret at også midlene på den nye folkespleisen til trailersjåførene skal fryses. Det USA-basert innsamlingsfirmaet GiveSendGo avviser at kanadiske myndigheter har jurisdiksjon til dette, og fortsetter innsamlingen, ifølge Rebel News.

Det er to svake og upopulære politikere som nå faller hverandre om halsen. Joe Bidens popularitetskurve har falt som en stein, og er nå nede på 40 prosent. Ifølge Rasmussen Report støtter halvdelen av amerikanerne riksrettstiltale mot presidenten.

Det står ikke så bra til med Trudeau heller. Angus Reids målinger viser en statsminister som stort sett har vært trygt parkert i minus siden høsten 2017. Framstillingen av “pandemien” som en nasjonal krisetilstand, med lojal hjelp av mediene, har imidlertid bremset fallet. Samling rundt regimet.

Målingen 22. januar greier så vidt å hale Trudeau over 40-tallet. Det kan godt hende dette skyldes traileraksjonen mot koronarestriksjonene. Kanadiske medier har kjørt en stormflod av propaganda, der demonstrantene ofte framstilles som høyreekstremister og potensielle voldsmenn.

I så fall er det en kortsiktig gevinst. Biden og Trudeau er begge sentrale representanter for en globalisme som nå bekjempes av folkelige bevegelser over hele den vestlige verden. Dette kan ikke lenger skjules av kjøpte og betale medier.

Authoritarian Personality - Psychologist World

De såkalt liberale, globalistiske regimene blir stadig mer autoritære. De må ty til makt for å forsvare en politikk som mangler støtte i breie lag av folket. Enten det gjelder koronadiktaturet, eller en klimabasert energipolitikk som sprer fattigdom og fortvilelse sjøl i rike land som Norge.

Et autoritært regime kan slå ned en protest, bryte opp og forby demonstrasjonene og arrestere, fengsle eller bøtelegge lederne. I så fall kommer også fredelige Canada til å våkne opp med den samme polariseringen som lenge har preget USA.

Takket være fjernstyrte politikere som har sluttet å lytte til folket. 

Forsidebilde: Filip Andrejevic

64 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 64 ganger.

Post Views: 117

Les artikkelen direkte på derimot.no