Biden gir en to timers pressekonferanse: En katastrofe, en pinlighet.

Derimot.no

Posted In USA, Virkelighetsforståelse

21 januar 2022

Featured

Dette utdraget er hentet fra The Duran og er et utklipp fra president Joe Bidens to timers pressekonferanse. Video-snutten på 10 minutter er naturligvis klippet, men det den viser er at USA ikke lenger har en sterk politisk ledelse. Det er virkelig skremmende. For da blir makten pulverisert og vi vil få en maktkamp mellom ulike grupper i administrasjonen om hvilken politikk som skal føres.

I et land med atomvåpen og svulmende militære muskler kan en slik ansvars-pulverisering være svært farlig av flere grunner. Hvem skal motstanderne (Kina/Russland) forholde seg til? Vil inngåtte avtaler bli holdt? Hvordan vil en svak ledelse forholde seg i krise-situasjoner osv?

En kan undre seg over hvordan Biden kan hamle opp med Putin slik han her fremstår. Men det er naturligvis min vurdering av dette utdraget som presenteres under. Enhver få se og vurdere sjøl.

Naturligvis er innledningen en parodi, men det inntrykket jeg sitter med er at vi her står overfor en president som aldri skulle vært der han er. Dette er en personlig tragedie for Joe Biden som skulle sluppet denne situasjonen. De ansvarlige er de som pushet han frem og som gjennom manipulering og mediedekning fikk han valgt til en posisjon han ikke er i stand til å ivareta.

For de som er interessert i The Durans (Alexander Mercouris) langt mer grundige gjennomgang av Joe Bidens pressekonferanse kan åpne denne lenken.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Kelly Sikkema

14 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 15 ganger.

Post Views: 58

Featured Les artikkelen direkte på derimot.no