visits-7b87ffbe

Besøkstallet stiger – milepæl

Blog
visits-7b87ffbe

Antiglobalisten har nå vokst sakte men sikkert. I dag den 21.04.2022 kl 09:40 hadde vi allerede 43 besøkende på siden.

Det er mange som ser nytten av å få god informasjon fra flere nettsider servert på en og samme plattform. Det er også mange som foretrekker å få nyheter direkte fra facebook. Facebook siden til Antiglobalisten er nå vokst med 94 likes og 6 følgere. Med andre ord er vi kommet til en milepæl med 100 stk som følger facebook siden vår.

Direkte link: Antiglobalisten.no | Facebook

Trykk for å lese

Det kom også en henvendelse fra reklamebyrået Atlas SEO med tilbud om reklame i form av artikler som ikke vises som reklame. Pris pr artikkel kom på kr 500,- .Prisen var i tillegg diskuterbar.

Antiglobalisten vil aldri legge ut reklame fra reklamebyråer som dette. Men det kan bli aktuelt med noen form for annonsering for å hjelpe driften av nettsiden. Dette er noe som vil bli vurdert fortløpende.

 

Å få frem viktig informasjon som ikke formidles via vanlig main stream madia er utrolig viktig. Sensuren er enorm på mange områder og vi må stå sammen for å motballansere den gigantiske media industrien som blir brukt til hensynsløs geopolitisk formål.

Støtt gjerne de nyhets sidene vi publiserer informasjon fra. Dem gjør en formidabel jobb og trenger klapp på skulder, pluss mye mer. Stå på!