Balsamerer gjør urovekkende oppdagelser. Roper varsku.

Derimot.no

Balsamerere oppdager at vener og arterier er tettet med gummiaktige propper. 

Analyse av Dr. Joseph Mercola

Richard Hirschman, en sertifisert balsamerer, fant spesielle propper i kroppene til døde etter utrullingen av vaksinekampanjen.

-Hirschman beskriver, og har fotografert, unaturlig utseende fibrøse propper som fyller opp vener og arterier og som gjør det vanskelig å gjennomføre balsamering. Og kollegene hans har opplevd det samme.

 
-Mange av de døde omkom etter sigende av hjerteattakk eller slag.

-Hirschman anslår at siden November finner han at mer enn 50% av de døde han balsamerer har disse spesielle proppene. 

-Hvis du er blitt injisert, kan du vurdere fibrinolytiske enzymer på tom mage. Disse enzymene fortærer fibrinet som fører til blodpropp, slag og pulmonær emboli(propper i lungene).

Richard Hirschman, en sertifisert balsamerer og begravelsesdirektør med mer enn 20 års erfaring, har stått frem med noen mystiske og foruroligende funn. I perioden etter at massevaksineringen startet opp, begynte det rundt midten av 2021 å dukke opp «merkelige propper» i de dødes kropper.
I et eksklusivt intervju i Dr Jane. Ruby Show, beskriver Hirschman unaturlige fibrinøse propper som fyller blodårer, og dermed vanskeliggjør balsamering. 1)

Video der han blir intervjuet om denne saken kan sees her (red.)

I videoen kan du se de lange gummiaktige proppene selv. Advarsel: Noen av bildene kan være sjokkerende for enkelte. En propp som han trakk ut fra kroppens lyskeregion var nesten like lang som den avdødes ben.

Proppen var så alarmerende at Hirschman tok et foto av den, og forklarer at «Jeg er bare nødt til å ta et bilde av den, ellers vil ingen tro på hvordan den ser ut».Når dette bildet ble tatt, hadde han allerede trukket ut noen få like lange propper fra andre kropper.2)

Hirschman`s observasjoner har siden blitt bekreftet av kolleger, inkludert Cary Watkins, som har mer enn 50 års praksis som balsamerer. Ikke bare kjenner Watkins Hirschman personlig, men forteller at han er en fantastisk dyktig balsamerer. Watkins var vitne til at Hirschman tok ut de spesielle proppene fra kroppen og fortalte at han aldri hadde sett noe lignende i hele sin karriere. 3)

MERKELIGE HVITE FIBRØSE PROPPER ER RETT OG SLETT IKKE NORMALT. 

«Når jeg balsamerer må jeg gå inn i venene , og for at balsameringsprosessen skal kunne foregå, må jeg tømme åresystemet for blod.Så det som skjedde var at jeg trakk denne enorme lange fibrøse proppen ut før balsamering» sier Hirschman.4)

Begynnelsen på proppen, som ligner på en hvit, gummiaktig orm, er rødfarget og ligner på en normal propp. Men størstedelen av proppen er annerledes; den består av et hvitt, fibrøst materiale som man ellers aldri finner i årene. 5)

«Vanligvis er blodproppen glatt og består av koagulert blod. Men når du klemmer på den, eller forsøker å ta den opp, faller den vanligvis fra hverandre…du kan nesten klemme den mellom fingrene og og få den til å løse seg opp til blod igjen. Men dette hvite fibrøse stoffet er temmelig kraftig. Du kan manipulere det, og det kan tøyes. Det er ikke hardt, og absolutt ikke normalt. Og jeg fatter ikke hvordan noen kan leve med noe slikt som dette i årene».

De lange proppene ble funnet i en person som som hadde fått mRNA-vaksine, men hadde blitt smittet av c-19 likevel. Han ble utskrevet fra sykehuset etter å ha testet negativt for SARS-cov-2 , men døde noen dager senere,»sannsynligvis pga at han var full av blodpropper» ifølge Hirschman. 6)

Han hadde også fått vite fra en pålitelig kilde at familiemedlemmer var sjokkerte pga at han ble utskrevet på tross av at han følte seg syk med pusteproblemer. Det andre bildet i videoen viser hvordan proppene så ut etter at Hirschman hadde fjernet blodet «For å få et bilde av hva proppene består av, kunne jeg rett og slett rense proppene for blod, slik at den hvite solide kjernen kom til syne. Den lar seg ikke oppløse. Den kan brytes, men er samtidig tøyelig.» 7)

Når han tok opp dette med kollegene, fortalte de at de også så det samme fenomenet i sin praksis.
Et annet påfallende fenomen er at de finnes i både vener og arterier. Normalt finner man bare blodpropper i venene, unntatt når vedkommende har vært død i flere dager, noe som ikke var tilfelle når Hirschman jobbet med dem.

 
DET SER UT SOM HJERTEORM FOR MENNESKER

(Hjerteorm er en spaghettilignende orm som angriper hunder, ganske vanlig i USA f eks. O.A.)
Hirschman og og en kollega har dradd ut tallrike fibrøse strenger fra kropper, et fenomen han aldri før har sett i sin 20-årige karriere. Han bemerket at de lignet ormer, mens en kollega sa: «de ligner hjerteorm for mennesker». Men dette dreier seg ikke om ormer eller parasitter, og Hirschman sier at han aldri har sett dem bevege seg. I en kommentar forklarte Dr. Robert Jay Rowen: 8)

«Jeg så på denne videoen og den er skremmende. Begravelsesagenten klarte ikke å tømme venene i bena for blod for å kunne sprøyte inn formaldehyd for å bevare kroppen. Han undersøkte og fant ikke bare propper, som kan være normalt, men også på slutten av proppen tett hvitt elastisk materiale som han beskrev som en orm, men jeg ønsker ikke å bli misforstått her: Det var ingen orm. 

Det lignet på et vridd rep. Du vil ikke tro det før du ser det. Og enda verre; han fant også propper i noen få arterier, hvor man ellers ikke finner propper pga at blodsirkulasjonen er kraftigere der. Kollegene hans rapporterer lignende funn til ham etter at vaksineringen ble påbegynt.

Mange av dem som ble affisert døde etter sigende av et hjerteanfall eller et slag. «De fleste mennesker vi aldri se det jeg ser. Leger kan ikke se dette når de tar blodprøver» Hirschman vil sende inn propper for kjemisk analyse, og legger til at hvis han balsamerer fire kropper daglig, vil to av dem ha de fibrøse proppene.”

DE FLESTE KROPPENE ER NÅ AFFISERT

Hirschman forteller at siden november finner han disse spesielle blodproppene hos mer enn 50% av dem han balsamerer , og trenden er stadig økende. 9)

«Hvis dette skyldes vaksinene, som magefølelsen forteller meg, jeg kan ikke bevise det..hvis det skyldes vaksinen, forestill deg hvor mange som vil omkomme i fremtiden av dette, for det er ikke mulig at noen kan leve med denne typen stoffer som flyter rundt i åresystemet.

Og det er bare forbløffende hvor mange som dør av hjerteinfarkt og slag nå nylig. Hvis en av disse små fibrøse proppene havner i hjernen, vil vedkommende få slag. Og hvis den går til hjertet, medfører det hjerteattakk.»

En person i 50-årene som Hirschman balsamerte, døde av hjerteattakk og hadde de hvite fibrøse proppene. Han hadde lommeboken på seg, og der fant Hirschman mannens vaksinebevis. 

Rowen sier:»Han har fått utrolig mye å gjøre etter at vaksineutrullingen startet.  Han så aldri denne typen propper i sine 20 år som balsamerer, før det startet opp i 2020. Han vet ikke om alle er vaksinert. Men antallet som kommer inn med denne typen propper har øket fra 50 til 80% i løpet av noen få måneder».10)

Bare i løpet av den siste måneden fant Hirschman samme typen propper hos 24 av 35 klienter. Men han forteller at han orker ikke å utsette familiemedlemmer av avdøde for disse funnene for å unngå å starte panikk. Men hvis sammensetningen av disse proppene kan bli analysert, håper han at det kan føre til å spare menneskeliv. 

SPRØYTENE MEDFØRER DOBBELT SÅ STOR RISIKO FOR AKUTT HJERTESYNDROM

Sjeldne blodpropper fortsetter å bli rapportert som bivirkninger av Covid-19-sprøytene.11)

Eksempelvis  fikk 17 år gamle Everest Romney sin første dose Pfizer-skudd, og samme kveld fikk han kraftige hevelser i arm og nakke.12) To dager senere var den tidligere sunne idrettsmannen ikke engang i stand til å løfte hodet pga hevelse og smerter. En barnelege nektet å sette dette i forbindelse med vaksinen, og sa at det skyldtes en idrettsskade.

Hans mor insisterte på et CT-bilde, som viste en blodpropp i vana jugularis på den siden hvor sprøyten ble satt. Sjeldne blodpropper ble også oppdaget i hjernen hans senere. Han endte til slutt opp i en akuttenhet. Legene der hadde heller ingen tro på at proppene skyldtes vaksinen. 

En studie som ble publisert 16 november 2021 i det anerkjente tidsskriftet Circulation er relevant i forbindelse med Hirschman`s beskrivelser, studien konkluderte med at «mRNA-vaksine øker inflammasjon i endotelcellene ( overflateceller i blodårene O.A.) samt T-celle infiltrasjon i hjertemuskelen, og kan være årsak til de tilfellene av øket trombose, hjertemuskelsykdom og andre sirkulasjonsforstyrrelser etter vaksinering».

Personer som hadde blitt vaksinert mer enn doblet risikoen for ACS, dvs acute coronary syndrom som er en samlebetegnelse som omfatter ikke bare hjerteattakk, men også flere andre tilstander med nedsatt tilbakeføring av blod til hjertet. Tegn og symptomer på ACS opptrer vanligvis plutselig, og inkluderer:13)

Brystsmerter og ubehag, ofte beskrevet som verk, trykk eller brennende følelse. Smerter som stråler fra brystet il skuldre, armer, øvre mageregion, rygg, nakke og/eller kjeve. Fordøyelsessymptomer som kvalme og eller oppkast. Tungpustethet, plutselig svetteutbrudd. Svimmelhet eller besvimelse.Uvanlig og uforklarlig trøtthet. 

Pasienter som fikk to doser mRNA mer enn doblet sin 5-årlige ACS-risiko, fra 11% til 25%. I en tweet 11 november 2021 skrev kardiologen Aseem Malhotra: 14)

«Uvanlig, tragisk, skremmende. Vi har nå bevis for en plausibel biologisk mekanisme om hvordan mRNA-vaksinen kan bidra til øket antall hjerteproblemer. Utdraget er publisert i det kanskje mest anerkjente hjerte-tidsskriftet som fins, så disse funnene er vi nødt til å ta meget alvorlig».
FIBRINOLYTISKE ENZYMER KAN HJELPE.Hvis du har tatt vaksinene og er plaget av bivirkninger etterpå kan du besøke FLCC`s hjemmeside og laste ned protokollen for langtids-covid , som også har blitt brukt med suksess mot plager etter vaksinen. 15)

Protokollen kan lastes ned i sin helhet 16), og gir trinnvise instruksjoner i hvordan du kan behandle ettervirkninger etter covid-19 eller vaksinene. Men dessuten er det noen få grunnleggende prinsipper du kan følge for å bidra til at du får det bedre.

Få målt D-vitaminnivået ditt og ta nok Vit D i tablettform (typisk 8000 ie daglig  for de fleste voksne) og /eller få tilstrekkelig sol til at du blodprøven viser 60-80 ng/ml (150-200 nmol/l).

Hirschman anbefaler en daglig aspirin, men vurder fibrinolytiske enzymer isteden. Disse enzymene fjerner fibrinet som fører til blodpropp. Standarddosen er 2×2 daglig, tatt på tom mage. Dvs en time før eller to timer etter måltid. Hvis ikke vil enzymene fordøye maten du spiser istedenfor fibrinet. 
Mercola mener at det i tillegg er viktig å holde seg borte fra vegetabilske oljer, kylling og svinekjøtt pga innholdet av linolensyrer(Omega6).

For flere alternativer kan du gå inn på World Council for Health sine nettsider. Dette er en koalisjon av helserelaterte samarbeidspartnere som har frigitt en detox-gude for spikeprotein. 17)

Oversatt og litt forkortet av Hans Borge

Forsidebilde: Mark König

31 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 31 ganger.

Post Views: 85

Les artikkelen direkte på derimot.no