Azovstal-styrker kapitulerte! Slutten for Zenensky’s ledelse i Kiev?

Derimot.no

derimot.no:

Av Fred Johs

Azovstal (Mariupol) er nå mer eller mindre tømt for nazistene fra både Azov Regiment og Aider Batalion. Dette var Zelensky’s fremste «soldater» og stolthet som «kjempet» for sin nazistiske ideologi i Ukraina – innlemmet i Nationalguarden sent i 2014 av Petro Poroshenko.

Stålverket i Mariupol har falt – det vil si at nazistyrkene har i hovedsak kapitulert og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene (men ikke helt enda). Jeg beskriver disse som nazistyrker, for at det er det dem er – rene nazister og ingenting annet.

Dette har ingenting med den ordinære ukrainske styrken eller det utkommanderte forsvaret å gjøre – og som heller ikke opptrer på denne bestialske måten som disse – fristende å si – udyrene gjør.

Et slikt nederlag for Zelensky, vil han neppe overleve som presidentfigur – til det er han under et for sterkt press fra Prava Sector og Azov Brigade (eller mer rett å si Azov Regiment) for ikke å glemme, at han heller ikke har klart å oppfylle amerikanernes befalinger og ordrer. Dette ender i tragedie for Zelensky.

Det er tusener av vitner som har beskrevet hva som har skjedd gjennom disse 8 årene med terror, voldtekter, plyndring og dreping av sivile – både barn, kvinner og eldre i hele Mariupol. Det er hundredevis av savnede barn som sporløst har forsvunnet fra hele Donbass under denne tiden.

John McCain her sammen med Mikheil Saakasjvili fra Georgia, som nå er fengslet

Noen er funnet i undergrunner i Odessa – i fangenskap i regi av Mikheil Saakasjvili og hans kone, fra den tiden han var borgermester i Odessa. Bare i Odessa Oblast var det forsvunne mer enn 250 barn på kort tid under hans styre. Tilsvarende saker er også avdekket i Georgia hvor han var president, og disse sakene er også under etterforskning. Mikheil Saakasjvili er nå fengslet i Georgia og siktet får både forræderi og økonomisk svindel – en siktelse som vil bli utvidet til misbruk og handel av barn.

Azovstal: Det er nå rapportert at om omkring 1700 menn og kvinner fra i hovedsak Azov Regiment og Aider Batalion – i tillegg til en del US og NATO offiserer, også fra UK – har kommet til overflaten og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene. Det ble tidligere i dag rapportert om at dem antok ca 500 igjen under bakken. Nå er estimatet endret og det antas nå at det kan være så mange som 1000 menn igjen i ruinene og katakombene – rapporterte en nær venn og offiser til meg i dag fra DPR. Resten forventes å komme opp i løpet av kvelden eller natten.

Her er mer fra Patric Lancaster:

Så hva skjer egentlig nå når Azovstal har falt?

Ordføreren i Mariupol har bestemt seg for å sanere resten av anlegget, fylle det igjen og bygge en gigantisk park på grunnen (arealet er bort i mot 5 kvadrat kilometer) Han vil gjøre dette til minne om alle de torturerte drepte både barn og voksne i Mariupol – ikke minst for alle de savnede barna…..

NY OPPDATERING: 20.05.22.Kl. 23.30

Azovstal er nå helt tømt for nazisvin fra både Azov Brigade og Aider Battalion, og samtlige av leiesoldatene fra både USA,UK, Frankrike osv.. og de «heltemodige sadistiske lederne» kom ut som dem siste i rekken. Dem var visst litt for glade i seg selv til skyte seg selv og satser alt nå på å overleve i russiske fengsler. Ut derfra, vil dem aldri komme. Dumaen diskuterer nå heftig om å gjeninnføre dødsstraff for slike kriminelle.

Valensky Sergey (Volyna)

Den verste og mest beryktede lederen mot folket i Mariupol. Hans kallenavn er Volyna og er beryktet for sine misgjerninger mot folket. Valensky Sergey (Volyna)- stod for straffeforfølgelsen mot lokalbefolkningen som innebar alt fra tortur, lemlesting, massevoldtekt og bare de heldige ble skutt – og er en av de to lederne i Azov Brigaden i Azovstal, og måtte fraktes bort i pansret kjøretøy for ikke å risikere å bli skutt eller skadet av lokalbefolkningen i Mariupol – som er villige til å gjøre hva som helst for å ta ham.

Neste store slag er allerede igang!

Neste store slag er allerede i gang i – Avdeevka (Avdijivka) som er et annet slikt sted – et industriområde rett nord for Donetsk (litt sør/vest for Gorlovka (Horlivka) og som også er godt befolket – Her er det en gruve som sørger for all råmaterialet til Azovstal og er den største kullgruven i hele Europa. Mer om dette kan du lese her: DONETSK – GORLOVKA – MARIUPOL – AVDEEVKA


Artikkelen er først publisert på Fred Johs sin egen blogg den 19. mai: https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/05/19/azovstal-har-falt-det-betyr-slutten-for-kyiv-og-zenenskys-ledelse/

579 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 602 ganger.

Post Views: 104

Les artikkelen direkte på derimot.no