Apekopper kan bli den nye skremselen Ble det planlagt for minst et år siden? Skal WHO erklære ny pandemi?

Derimot.no

derimot.no:

Oversatt av Northern Light

Apekopper virusutbruddet ble simulert i en generalprøve i mai i fjor, på samme måte som Event-201 var generalprøve på Covid-pandemien.

Presse og media rundt om i verden er i alarmberedskap over verdens første globale utbrudd av apekopper i midten av mai 2022, bare ett år etter at en internasjonal biosikkerhets-konferanse i München gjennomførte en simulering av en «global pandemi som involverer en uvanlig stamme av apekopper» fra midten av mai 2022.

Apekopper ble først identifisert i 1958, men det har aldri vært et globalt apekopper-utbrudd utenfor Afrika før nå, i nøyaktige den uken i og i nøyaktig den måneden som ble forutsagt av biosikkerhets-deltakerne i den pandemiske simuleringen året før.

Ikke et ord fra epidemiologene Jennifer Nuzzo og Bill Hanage (se bilde i orginal-artikkelen, som viser deres involvering) om de synes det er noe merkelig med det første globale apekopper-utbruddet som skjedde i midten av mai 2022, et år etter at de var rådgivere for den internasjonale biosikkerhets simuleringen av et globalt apekopper-utbrudd som skjer i midten av mai 2022.

Den amerikanske regjeringen er på banen med en bestilling på 13 millioner apekopper-vaksinedoser fra Bavarian Nordic, og WHO er klar over situasjonen. Det globale apekopper-utbruddet, som skjer på den nøyaktige tidslinjen forutsagt av biosikkerhetssimuleringen av et globalt apekopper-utbrudd et år før, har en slående likhet med utbruddet av COVID-19 bare måneder etter Event 201, en simulering av en koronaviruspandemi nesten nøyaktig som COVID-19.

Event 201 ble arrangert i oktober 2019, bare to måneder før koronaviruset først ble påvist i Wuhan, av Gates Foundation, World Economic Forum, Bloomberg og Johns Hopkins. Som med Event 201, har deltakerne på apekopper-simuleringen så langt vært stille om at de har deltatt i en pandemi-simulering, med fakta som tilfeldigvis gikk i oppfyllelse i virkeligheten bare måneder senere.

En person som var til stede på både Event 201 og apekopper-simuleringen er George Fu Gao, direktør for Chinese Center for Disease Control. Ved Event 201 tok Gao spesielt opp temaet å motvirke «feilinformasjon» under en «hypotetisk» koronaviruspandemi. Gao var på Event 201 med Avril Haines, direktør for National Intelligence i USA.

Når det er sagt, vil jeg ikke sitte her og diskutere ville konspirasjonsteorier om at det kan være noe uvanlig med en global pandemi, som oppstår bare måneder etter en simulering av en global pandemi av akkurat den typen, etterfulgt av det første globale utbruddet som er et enda mer mystisk virus, bare måneder etter en simulering av et utbrudd av akkurat den viruset.

Hvis du vil være en god amerikaner og tjene en sekssifret lønn – eller være venn med folk som tjener sekssifret lønn – så gjør som myndighetene sier til deg: Sett deg ned, hold kjeft, bli hjemme, redd liv, ta din vaksineskudd, vis papirene dine og få barna dine til å tie stille.


Skrevet av Michael Senger.
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen.

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 15

Les artikkelen direkte på derimot.no