Alternativ Media: Scene fra «Life of Brian» kanselleres – Kan krenke noen

alternativ-media.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

alternativ-media.com:

Det er ikke til å tro! Eller i disse dager er det kanskje det. Den kjente scenen fra Monty Python-filmen «Life of Brian», hvor karakteren «Stan» får det for seg at han ønsker å bli en kvinne, og forlanger deretter at resten av gruppen omtaler han som «Loretta», lukes vekk nå når teaterversjonen av filmen i London nå står for tur.

Filmen fra 1979 har forlengst blitt en klassiker. Dengang var det komisk og lattervekkende når en mann innbilte seg at han var kvinne. Forståelig nok, da det er både latterlig, komisk og perverst på samme tid.

Jeg vet ikke om Monty Python gjengen var geniale profeter i 1979, eller om det er en tilfeldighet at den 44 år gamle komedien fremstår som en dokumentar i vår tid.

«Loretta» demonstrerer LGBTQ+…osv-hysteriet helt perfekt da han påberoper seg å være undertrykt når «Reg», spilt av John Cleese, sier at «Loretta» ikke kan få barn, etter at han har krevd at det er alles menns rett til å få barn om man vil ha det.

Scenen som blir for sterk kost i 2023.

Da scenen ble gjennomgått og opplest i New York, sa flere skuespillere til Cleese at man kan ikke bruke den scenen i disse dager.

Selvfølgelig ikke, vi lever tross alt i en tid hvor virkeligheten nå er lik en komedie fra 70-tallet.

– Her har du noe som ingen har klaget på i 40 år, som jeg har hørt om, og nå kan vi plutselig ikke gjøre det fordi det vil krenke folk, sier John Cleese.

Det woke-fanatikerne muligens ikke fatter, er at de er med på å understreke ett av hovedpoengene med filmen med sin fetish for å bli krenket. Den eneste bedre understrekelse av filmen som har idiotiet blasfemi som tema, var norske kinoer som kansellerte filmen da den var ny. Og hvorfor ble den kansellert? Joda, på grunn av at den var blasfemisk.

Fyll inn din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar