Alternativ Media: Salgssjef for Klassekampen anmeldt for voldstrusler – igjen

alternativ-media.com Klassekampen

alternativ-media.com:

I går kveld, mandag 25. mars, publiserte salgssjef for Klassekampen, Matthias Hannisdal, på X/Twitter et innlegg som fikk IT-gründer og politiker for Norgesdemokratene, Sirar Salih, til å føle seg truet med vold ved bruk av hammer. Sirar skrev i dag på X/Twitter at han har politianmeldt Hannisdal.

Truet med å ødelegge Sirar med hammer.

Innlegget som var rettet mot Sirar Salih lyder følgende:

Kan du si! (Emoji) Men, Æch (Emoji) Karen er et fullstendig rasshøl.

Ødelegger folk. Da vil jeg ødelegge han. Vær #snill for helvete, ikke verre.

Men så lenge han knuser andre, så setter jeg det jeg har på å ØDELEGGE han.

Og jeg er gal. MYE verre enn dere så langt har fått innsikt i (flere emojis, blant annet en hammer)

(Ungeklovnen er @sirarsalih, jeg holder hammeren).

Under teksten la han til en meme som kan oppfattes som at han advarer Sirar mot å provosere han, fordi han (Matthias) er gal.

Ikke første gang Hannisdal er politianmeldt for voldstrusler.

Dette er ikke første gang Matthias Hannisdal er politianmeldt for trusler. I januar ble han politianmeldt av Alternativ Media® etter et innlegg på X/Twitter, hvor han truet oss med vold. Siden politiet og rettpraksis har en ekstrem høy terskel for å tiltale personer som befinner seg politisk i det ytre venstre landskapet, ble saken selvfølgelig henlagt. Om Sirars anmeldelse også ender med henleggelse, er det ikke mindre enn en juridisk skandale som fullt ut bekrefter påstander fra flere på høyresiden i det politiske landskapet, om at venstreekstreme har juridisk immunitet når de bruker vold eller truer med vold, så lenge det rettes mot personer på høyresiden.

Les også: Salgssjef for Klassekampen anmeldt for trusler mot Alternativ Media®

–Følte meg utrygg. –Det har vært en vanskelig natt.

I en kommentar til Alternativ Media® sier Sirar Salih:

– Jeg kjenner ikke denne personen og jeg følte meg utrygg i går kveld etter å ha lest denne trusselen rettet mot meg på X/Twitter. Jeg ringte politiet og de tok saken meget alvorlig, og oppfordret meg til å anmelde hendelsen dagen etter. Jeg anmeldte hendelsen hos politiet i morges og ble bedt om å ringe 112 hvis personen skulle dukke opp på døra mi. Det har vært en vanskelig natt og en ubehagelig episode.

Det er lett å forstå Sirars bekymring. Om Hannisdal er like gal som han selv sier, eller om han bare forsøker å tøffe seg, vet vi ikke. Men det er flere foruroligende innlegg på hans profil på X/Twitter som gir inntrykk av en mann som er svært mentalt forstyrret.

Til venstre et skjermbilde fra video hvor han går rundt på gata på høylys dag med en spritflaske og sier han er glad.

I et annet innlegg jogger han smilende til sitt eget kamera og skryter av at han jogger i dame-tights.

Les også: Norges første alternative radiostasjon er her – og snart kommer appen.

Sirar Salih er kjent for å ha et kritisk politisk ståtsted i forbindelse med Pride, Woke-ideologi og kjønnsforvirrende propaganda. Hans IT-selskap Wintry Tech mistet avtale med Stortinget etter at Sirar hadde uttalt seg kritisk til en transperson i sosiale medier. Kan det være noe av årsaken til at Matthias Hannisdal ytret at han ønsker å bruke vold og ødelegge Sirar Salih med hammer?

Hva synes du? Har personer på ytre venstre juridisk immunitet når de truer eller utøver vold mot personer på høyresiden? Kommenter helt neders på siden, eller hvor artikkelen deles på sosiale medier.

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Legg igjen en kommentar