Alternativ Media: Norges første alternative radiostasjon er her – og snart kommer appen.

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Så vidt vi har registrert er alle radiostasjoner i Norge, som serverer nyheter og politiske kommentarer, helt eller delvis kontrollert av globalistisk eierskap, muligens med unntak av noen små nærradioer. Vi kan ikke la globalistene herje alene i ørene til samtlige radiolyttere i landet.

Alternativ Radio vil tilby nyheter, kommentarer og musikk av en type du ikke hører i noen annen radio i Norge. Vi kan garantere at minst 99% av innholdet vile være helt unikt i forhold til det ensformede innholdet du hører i absolutt alle andre kanaler. Lytt til prøvesendingene lenger ned i artikkelen.

Annerledes og variert musikk.

Vi spiller musikk som er befriende annerledes enn de vante låtene som har gått på repeat i tiårvis. Selv om vi har et greit reportoar på plass allerede nå, vil vi jobbe med å fylle spillelistene med, for de aller fleste, ukjent men variert og god musikk. Vi har heller ikke økonomisk mulighet til å bruke flere hundre tusen i året på musikk tilknyttet Tono, og holder kostnadene nede med å inngå avtaler med frie artister verden rundt som eier musikken selv, og ikke er knyttet til platekontrakter. Dettte er veldig tidkrevende, men desto mer interessant.

Politisk ukorrekt.

Vi vil hente nyheter fra både uavhengige og anti-globalistiske kilder, og være kritisk til den globalistiske propagandaen som til nå har plaget norske radioører. Radioen vil sende 24/7 året rundt, og variere fra spillelister, intervjuer, dirkektesendinger og mye mer. Gi oss gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet nederst i artikkelen om hvilket ytterligere innhold du ønsker.

En fantastisk Radio-app.

Radio-appen er under utvikling. Det kan ta noe tid, men den vil se omtrent ut som på bildet til venstre.

Den har fantastiske funksjoner utover visning av innhold. Vi jobber med funksjoner som gjør at du kan kommunisere med oss via SMS, Telegram, Messenger osv. Dette gjør det spesielt interaktivt under våre direktesendinger, men også nyttig for tilbakemeldinger, tips, ris og ros.

Du kan også bruke den som klokkeradio og on demand funksjon for å velge podkaster, intervjuer og låter.

Det vil også være knapp for deling på sosiale medier. Dette vil forhåpentligvis hjelpe Radiostasjonen til å vokse ytterligere.

Det er flere funksjoner på gang som vi vil komme tilbake til.

Denne appen oppgraderer Alternativ Radio fra å være en webradio til å være en enkelt tilgjengelig riksdekkende radio.

Helt gratis og reklamefri.

Når radio-appen er ferdig utviklet og tilgjengelig, vil den være gratis å laste ned og gratis å bruke. Vi vil så lenge det er økonomisk mulig holde radioen reklamefri. For å greie dette over tid, håper vi på frivillig støtte fra våre lyttere og Alternativ Medias seere og lesere. Se hvordan du kan støtte vår uavhengige og reklamefrie radio lenger ned i artikkelen.

Nye tider for radiolytting.

Å lytte på radio i 2024 er annerledes enn i gamle dager, da man dro på en reiseradio eller slo på stereoannlegget. Nå foregår mesteparten av tilegning av informasjon og underholding via mobilen. Enten man hører med øreplugger mens man jobber, gjør husarbeid, kjører bil med mobilen koblet til bluetooth, sløver på sofaen eller annet.

Dette gir deg større mulighet til å multitaske, og gjør det lettere å innta informasjon i lengre perioder, uten at det går ut over andre gjøremål. Vi har selv blitt bevisstgjort om dette den senere tid, og opplever det som positivt å frigjøre øynene fra stirring på mobiltelefonens skjerm. Helt personelig synes jeg det er mer enn nok stirring på skjermer i den tid vi lever i. Kanskje synes du det samme?

Vær blant de første til å lytte til Alternativ Radio.

Alternativ Radio er for tiden under oppbygging og utvikling, men selve skjelettet er på plass. Vi vil jobbe fremover med å fylle på innhold og mer musikk. Det vil naturligvis ta litt tid før vi er helt der vi vil være, men velger å la deg slippe til og høre hvordan det fungerer så langt. Når du trukker på bildet under, kommer du inn på en, i motsetning til Radio-appen, kjedelig link med play-ikon som du trykker på. Vi høres!

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Legg igjen en kommentar