Alternativ Media: Integrerte Vietnamesiske søstre utvises fra Sverige, voldtektsmenn og mordere får bli.

alternativ-media.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

alternativ-media.com:

For 8 år siden kom Tram, Vy og Quyens til Sverige sammen med sin far. Her jobber og studerer de. Til tross for dette skal alle fire nå deporteres til Vietnam.

Mens vi vrir oss av frustrasjon over alle de volds- voldtekts- og drapsdømte migrantene som fremstår som umulige å bli kvitt, viser omsider de globalistiske selvutslettende svenske myndigheter vilje til deportasjon.

Og når de først tør å ta det steget, velger de selvfølgelig noen som aldri har utgjort noen trussel eller belastning for samfunnet, men snarere tvert imot fremstår som de perfekte nye borgerne.

Alle søstrene Tram, Vy og Quyens enten jobber eller studerer. Familiens oppholdtillatelse har gått ut etter mistanke om et falskt forhold. Etter det ble søstrene plassert i en forsterfamilie, hvor de fortsatt bor. Forstermoren har sloss forgjeves for å få ny oppholdstilatelse for søstrene.

Er ikke Sverige åpent for alle likevel? Er ikke innvandrere en ressurs likevel? Eller tilhører disse rett og slett ikke regimets yndlings-innvandrere – skjeggete «barn» i stridsdyktig alder? Er det et problem at disse jentene ikke bidrar med å gjøre svenske storbyer til et kriminelt voldshelvete?

Vi har til nå ikke opplevd noen myrlik med fargesprakende skjerf stå opp for disse.

Mandag startet deportasjonen, og ved 9-tiden om morgenen ga Quyen beskjed om at de var på flyet.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar