Alternativ Media: Har forberedelsene til et simulert angrep fra verdensrommet begynt? | Alternativ Media®

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Nå antyder selveste Pentagons avdeling, Domain Anomaly Resolution Office (AARO), at det er mulig at det befinner seg et utenomjordisk romskip, et moderskip, i vårt solsystem som sender sonder til jorden, tilsvarende romsonder romorganisasjoner har sendt til fremmede romlegemer fra jorden.

I et utkast til dokument som blant annet direktøren for AARO, Dr. Sean Kirkpatrick, står bak sies det:

«Et kunstig interstellart objekt kan potensielt være et overordnet fartøy som slipper ut mange små sonder under sin nære passasje til jorden, en operativ konstruksjon som ikke er så ulik NASA-oppdrag, Disse ‘løvetannfrøene’ kan skilles fra fartøyet ved hjelp av tidevannets gravitasjonskraft eller ved en manøvreringsevne.»

Gudene vite hvor de har fått denne ideen fra, og hva som har generert en så konkret teori, vet jeg ikke. Sammen med et sigarformet objekt kalt «Oumuamua» som ble oppdaget i 2017, medfølgende spekulasjoner om at det var kunstig bygd, og den senere tids «avsløringer» om UFOer – eller UAPs som det nå heter etter en rebranding for å ta i bruk et annet begrep enn hva UFO-troende tidligere ble kalt tinnfoliehatter for å nevne – angivelig observert av amerikanske jagerflygere, aner vi en bevisst normalisering av tanken på utenomjordisk besøk.

For noe som ikke på noen som helst måte er dokumentert er uttalelsene i utkastet like konkrete som de er merkelige:

«Med riktig design ville disse bittesmå sondene nå jorden eller andre solsystemplaneter for utforskning, ettersom fartøyet passerer forbi innenfor en brøkdel av jord-sol-separasjonen – akkurat som ‘Oumuamua’ gjorde. Astronomer ville ikke være i stand til å legge merke til sprayen fra minisonder fordi de ikke reflekterer nok sollys til at eksisterende undersøkelsesteleskoper kan legge merke til dem.»

Noen såkalte tinnfoliehatter har tidligere blitt kalt nettopp det, enten fordi de trodde på UFOer, eller fordi de har sitert sentrale globalister som har sagt at en av alternativene for å samle verden under sin agenda ville vært et angrep fra verdensrommet, og dermed trodd et simulert falskt angrep kan være planlagt.

Så om de notoriske løgnerne og elite-lakeiene i mainstream media plutselig begynner å rapportere om at UFOer går til angrep omkring i verden, vil du tro dem?

Tro meg, om de ønsker å manipulere fram en slik løgn, har de både løgnapparatet, filmeffektene og «ekspertene» allerede på plass om de skulle bestemme seg.

Og da står vi plutselig i den bisarre situasjonen at det blir tinnfoliehattene som ikke tror på UFOer, mens det vanlige «I support the current thing»-gjengen kaster seg over oss med ord som «UAP-fornekter» og muligens rasist, islamofob, transofob og de vanlige tingene.

Er du klar til å bli lurt…igjen?

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på veåre artikler

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media