Alternativ Media: Dr. Wolf: E-poster beviser at Biden og det Hvite Hus skjulte vaksineskader.

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Dr. Naomi Wolf som har en fortid blant annet som tidligere rådgiver for Al Gore og Bill Clinton, avslørte for noen dager siden, i et intervju med steve Bannon, at Joe Biden og hans nærmeste rådgivere og eksperter visste allerede tidlig i 2021 om alvorlige skader relatert til Covid-19 vaksinen.

Se video nederst i artikkelen.

Advokaten Edward Berkovich begjærte ovenfor Centers for Disease and Prevention (CDC) innsyn i bestemte e-poster. Dette har han krav på å få ifølge the Freedom of Information Act (FOIA). Han ba om innsyn i e-poster sendt til og fra D. Rochelle P. Walensky, sherri A. Berger og Kevin Griffis – alle av dem ansatte i CDC. Tidsrommet for epostene var fra 1. februer 2021 til 31. mai 2021, og som inneholdt ordet «myokarditt».

Han mottok i utgangspunktet 472 sider, men noen som Dr. Wolf antar er en såkalt whistleblower, sendte nylig ytterligere 46 sider til Berkovich. I videoen spekulerer Wolf om dette dreier seg om noen som ble drevet av samvittigheten til å lekke denne informasjonen.

Amy Kelly fra DailyClout kunne rapportere at over 80% av de 46 sidene var fullstendig sladdet, og de inneholdt flere statlige virksomheter som for eksempel det Hvite Hus og presidentens Executive Office. Kun to sider av de 46 var helt usladdet. 7 sider var delvis sladdet og hele 37 sider var fullstendig sladdet.

Det man normalt forbinder med sladdede sider er svarte felt som helt eller delvis dekker over teksten, men siden 37 sider var fullstendig sladdet med hvitt, ser du ikke engang svarte felt, men kun en hvit side som er gjort slik med vilje.

Amy Keller skrev; «Sladdingen var «i henhold til 5 U.S.C. §552 Unntak 5 og 6.»

At det er sladdet med hjemmel i unntak 5 betyr: Presidentens kommunikasjonsprivilegium beskytter dokumenter etterspurt og mottatt av presidenten eller hans nærmeste rådgivere i Det hvite hus som har et bredt og betydelig ansvar for å undersøke og formulere rådene som skal gis til presidenten.

Kort sagt betyr dette at presidenten og hans nære rådgivere i det hvite hun er omfattet av en spesiel regel som tillater at de kan holde spesifike dokumenter private.

Dr. Wolf mener at disse har blitt sladdet fordi de er delt med presidenten og/eller hans nære rådgivere.

Hva inneholder disse dokumentene?

Ifølge Dr. Wolf gikk høytstående representanter for det hvite hus, CDC, NIH og andre «av skaftet (freaking out)» i mai 2021, og da spesielt omkring den 24-25 mai. De fikk panikk om hjerteskader, blodpropp og fare for blødninger. Så konstruerte de en medie-respons, og medias respons fortalte ikke sannheten, mener Dr. Wolf.

Oppsummering av e-postene.

Den første rekken av e-poster i en tråd fra 24-25. mai 2021, kalt «Draft WH (White House) Script and Slides«. Den ble sendt fra Abbigail Tumpey, en tidligere key communicator i CDC, til Rochelle Walensky, daværende direktør for CDC, og flere høytstående helsepersonell. Et utkast ment for pressekonferanse var vedlagt eposten. Men alt innholdet i e-posten er helt hvitt, altså sladdet over med hvitt.

En av Hvite Hus’ sjefskommuikasjonspersoner, Benjamin Wakana, sendte 25. mai 2021 en e-post med tittelen «COVID Tough QA» til flere sentrale personer innen helsemyndighetene, deriblant Dr. Walensky, Dr. Fauci, sjefskirurg Vivek Murthy og flere rådgivere i det Hvite Hus. E-posten hadde et vedlegg kalt «Tough QA 5.24.21 11PM.docx

I e-posten står det, «Hei, vedlagt, finn den siste tøffe QA. Nye emner inkluderer:», og alle emnene er sladdet. Det vedlagte dokumentet, som ser ut til å være på 17 sider, er fullstendig sladdet, sier Amy Keller.

Den siste e-posten er fra Grace Kwak, rådgiver for det Hvite Hus og visekoordinator for Covid-19 response. Hun spør Dr. Walenskys assistent, Lynn Gershman, om hvor hun kan finne papirer, informasjon og oppdateringer om TTS [Thrombotic Thrombocytopenia Syndrome], myokarditt osv. Gershman videresendte denne «forespørselen fra det Hvite Hus» til Sherri Berger.

Dr. Naomi Wolf reflekterer rundt rekken av heldelser som skjedde etter disse epostene.

Se tilbake på mai, juni, juli august og hele 2021. Dr. Fauci løy og løy og løy etter dette krisemøtet, krisekommunikasjoner. Og Fauci sa «trygg og effektiv, trygg og effektiv…». Dr. Rochelle Walensky sa «trygg og effektiv, trygg og effektiv…». De lanserte en offentlig kungjøring angående myokarditt, og husk hva de sa: «ekstremt sjelden», «mild» osv. De visste at de løy, og de sa ingenting om koagulasjonsproblem, etter hva jeg husker.

Dr. Wolf sier de skapte fra denne serien av krisekommunikasjon, regissert fra det Hvite Hus og det Hvite Hus’ mest sentrale rådgivere, the Covid-19 Response Project, som ble overvåket av det Hvite Hus. Se video:

Se video:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Legg igjen en kommentar