15-minute city-planen går videre verden rundt

15-minute city-planen går videre verden rundt

Nyhetsspeilet Video
15-minute city-planen går videre verden rundt

Nyhetsspeilet.no:

Klaus Schwabs «15-minutters byer»-plan går videre verden rundt, ifølge Redacted-redaksjonen.

Din elbil er et perfekt verktøy for globalistenes visjoner om en 15-minute city. Den er til enhver tid tilkoblet online slik alle elbiler i dag er. Dermed kan våre globalistvenner som bryr seg så mye om vår sikkerhet overstyre dine planer om å besøke bestemor en times kjøring unna.

I 2021 signerte Biden Infrastructure Investment and Jobs Act som pålegger bilprodusentene å montere inn en «kill switch» i alle nye biler innen 2026 som gjør at myndighetene kan få fjerntilgang til bilen din og stoppe den. Offisielt så er det for vår egen sikkerhet. Selvsagt. Hva ellers?

Jeg føler meg utrolig mye tryggere allerede. Det første jeg skal gjøre nå er å skaffe meg en Tesla slik at jeg til enhver tid kan være online. På denne måten kan jeg la myndighetene ta over styringen av bilen min om de mener jeg kjører i påvirket tilstand eller ikke er skikket som sjåfør.

Her og ikke lengre. The Point i Utah er utpekt som den første 15-minutters byen i USA bygd fra bunnen av. Så utrolig flott gjort av sjefene til Klaus Schwab at de ønsker å begrense mobiliteten vår ved å gi oss alt vi trenger innenfor et kvarter. Nesten så jeg blir litt rørt over hvor mye disse milliardærene tenker på vår trygghet og velbehag.

Kilde: Klaus Schwab’s ’15-minute cities’ plan moves forward around the world | Redacted w Clayton Morris

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet