Viktig høring om coronapass!

Ninacappelen.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Vi har en regjering som vil frata oss all frihet og livsglede. Skal vi godta det?

Alle restriksjoner og de fleste tiltak har nå blitt lettet på. Men tro ikke at kampen for frihet og et normalt liv er over av den grunn. 

Nå har regjeringen ved Helse- og omsorgsdepartementet en ny høring ute. Departementet ønsker å forlenge de midlertidige bestemmelsene om koronasertifikat i smittevernloven kapittel 4A til 30. juni 2023.

Lovforslaget må forkastes! Det som ble brukt som begrunnelse for det «midlertidige» – en påstått almennfarlig sykdom er uaktuell, og har selvsagt ingenting med helse å gjøre. Et slikt pass vil medføre segregering, diskriminering, og ekskludering, og er inkompatibelt med norske verdier og idealer om demokrati, åpenhet, og menneskerettigheter.

Les også Nytt lovforslag i Australia vil gi regjeringen mulighet til full overvåking av innbyggernes liv

Coronapasset har vært planlagt av EU siden 2018, med ønsket implementering i 2022. Det finnes ingen faglig begrunnelse for et slikt pass, og det finnes ingen hjemmel. Under dekke av et angivelig svært farlig virus, vil myndighetene nå påtvinge oss restriksjoner som fratar oss all frihet og livskvalitet. Spørsmålet du bør stille deg er hva slags fremtid du ønsker for dine barn. 

Noen av forslagene handler om at uvaksinerte skal nektes lønn og adgang til restauranter, cafèer osv. Myndighetene vil også med loven i hånd kunne tvangsvaksinere oss med et ikke-godkjent preparat som beviselig har svært alvorlige bivirkninger, inkludert død. Hvor sykt er ikke det? 

Vil du ha det slik i Norge? Hvis ikke, send inn ditt høringssvar HER i dag!
Frist 4. mars 2022. 

Les også Adv. Fuellmich: Rettferdighet vil ikke komme gjennom domstolene, men av folket som reiser seg

Les artikkelen direkte fra kilden

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar