Verdensregjeringens toppmøte introduserer en ny finansiell verdensorden

Ninacappelen.com

Dr. Pippa Malmgren. FOTO: Skjermdump YouTube

Den 29. og 30. mars ble World Government Summit 2022 avviklet i Dubai. Mer enn 4000 personer fra 190 land deltok på toppmøtet, inkludert høytstående myndighetspersoner, ledere av internasjonale organisasjoner, og globale “eksperter”. De inviterte deltakerne presenterte ideer og verdensbilder innen sine respektive fagfelt.

​Les også Globalistene ødelegger verden

En av presentasjonene som ble holdt var av Dr. Pippa Malmgren, en amerikansk økonom som fungerte som spesialrådgiver innen økonomisk politikk for president George W. Bush. Hennes far, Harald Malmgren, har tidligere jobbet som seniorrådgiver for de amerikanske presidentene John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson, Richard Nixon, og Gerald Ford.

I en video fra toppmøtet kan du høre Pippa Malmgren fortelle åpent om hvordan fremtiden vil se ut:

«Det som underbygger en verdensorden er alltid det finansielle systemet. Jeg er veldig privilegert. Min far var rådgiver for Nixon da de kom med gullstandarden i 71. Så jeg ble oppdratt med et slags innsidesyn på hvor utrolig viktig den finansielle strukturen er for absolutt alt annet. Og det vi ser i verden i dag, tror jeg, er at vi er på randen av en dramatisk endring der vi er i ferd med å, og jeg vil si dette frimodig, vi er i ferd med å forlate det tradisjonelle systemet med penger og regnskap, og introdusere en ny. Det nye pengesystemet er det vi kaller blockchain.

Det betyr digitalt, det betyr å ha en nesten perfekt oversikt over hver enkelt transaksjon som skjer i økonomien, noe som vil gi oss langt større klarhet i hva som skjer. Det reiser også enorme farer når det gjelder maktbalansen mellom stater og innbyggere. Etter min mening kommer vi til å trenge en digital grunnlov for menneskerettigheter hvis vi skal ha digitale penger. Men disse nye pengene vil også være suverene av natur. De fleste tror at digitale penger er krypto og private. Men det jeg ser er at våre supermakter introduserer digital valuta, kineserne var de første, USA er neste, jeg tenker å gå i samme retning, noe europeerne også har forpliktet seg til.

Og spørsmålet er, vil det nye systemet med digitale penger og digitalt regnskap imøtekomme de konkurrerende behovene til innbyggerne på alle disse stedene, slik at hvert menneske har en sjanse til å få et bedre liv? For det er det eneste målet en verdensorden virkelig tjener!»

Hele toppmøtet ble streamet LIVE og kan ses HER

Les også Bok: The Real Anthony Fauci

Les artikkelen direkte fra kilden