Verdens beste tennisspiller skaper kaos i Australia — et kaos som kan forårsake en masseoppvåkning…

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Av Are.

areVerdens beste tennisspiller, serbiske Novak Djokovic (34), befinner seg i skrivende stund i byen Melbourne i Australia. Intensjonen hans er å delta i den prestisjefylte årlige tennisturneringen Australia Open, men det har vist seg å by på trøbbel. Problemet for Djokovic er todelt: For det første er han svært helsebevisst og har et sterkt fokus på naturlig helbredelse og livsførsel. Dette innebærer at han er uvaksinert og sterkt skeptisk til vaksinen mot Covid-19. For det andre befinner han seg i et land som trolig har de aller strengeste korona-restriksjonene på verdensbasis.

Djokovic første Grand Slam seier ble vunnet i nettopp Australian Open i 2007, da han var 20 år gammel. Nå, 15 år senere, har den fargerike tennisspilleren vunnet totalt 20 Grand Slam-titler, og er naturlig nok én av de aller største publikumsmagnetene. Allikevel er det slett ikke sikkert at han får delta i turneringen denne gang.

Mens australske myndigheter behandler Djokovic’ søknad om å få lov til å spille, befinner han seg på et såkalt immigrasjonsrom i Melbourne. Grunnen er hans vaksinasjonsstatus. Det hele kan ende med at han blir nektet å delta, for så å bli sendt ut av landet.

Jeg bygger dette på en VG-artikkel, hvor Djokovic forsøkes svertet etter alle kunstens regler. Han blir rett og slett framstilt som en overtroisk skroting. VG-artikkelen velger å fokusere på at han hevdet å ha blitt venn med et fikentre under samme turnering i forfjor.
– Jeg liker å klatre i det og komme i kontakt med det. Det er nok min favoritting å gjøre her, sa han etter seieren i Australian Open i 2020. Likeledes har Djokovic sagt at han kan påvirke vannets kvalitet og rense det med tankens kraft, noe han også har blitt forsøkt latterliggjort for. Uheldigvis for de som har forsøkt hetse ham for denne påstanden, foreligger det undersøkelser som tyder på at vann lar seg påvirke nettopp via tanker.

Det har seg nok slik som psykologi-professor Jeffrey A. Schaler sa i en takketale sier, at dersom Jesus hadde levd i dag, ville han bura inne på et mentalsykehus. Man bør nemlig ikke oppføre seg særlig utenfor A4-rammen, uten at man risikerer å få misantroper i hælene. Kanskje psykiatrien også.

Djokovic er verdens beste tennisspiller på samme tid som hans vaksinemotstand er i ferd med å bli kjent. Kombinasjonen av «verdens beste» og «antivaksine» er rett og slett svært uheldig sett gjennom brilllene til NWO-maktkabalen som også står bak vaksinen. Derfor denne latterliggjøringen gjennom kontrollerte media som VG. Det gjelder å latterliggjøre og kline dritt i panna på uvaksinerte. Framstille de som dumme.

Djokovic i sitt ess — med rackert i hånda…

Men det er et dilemma ute og går her: Hvis Djokovic får lov til å spille turneringen, vil han trolig vinne den. Det vil i så fall være dårlig vaksinereklame at verdenseneren i tennis er uvaksinert og innbitt vaksinemotstander. Motsatt, dersom Djokovic blir nektet å delta, vil det garantert bli en skandale som får enorm oppmerksomhet. Og i så fall vil jo årsaken bli kjent for alle, nemlig at han er uvaksinert og i mot vaksiner. Det vil være omtrent like dårlig reklame som det plutselig høye antall (trolig vaksinerte) toppidrettsutøvere som ramler om med hjertetrøbbel. Især elite-fotballspillere.

Her kan vi se den ene topp-atleten etter den andre kollapse som følge av hjerteproblemer. Dette skjer normalt veldig sjelden, men nå skjer det overalt. Hele tiden. (Se i stort format her, og se en annen lignende video her).

Maktkabalen burde nok vært langt mer nøye med å sørge for at topp-idrettsutøvere utelukkende fikk den uskadelige lurevaksinen. Ja, for det er trolig mange blant Jordas mennesker som fått harmløst saltvann injisert istedenfor vaksinen. Hvis de kun hadde injisert den ekte vaksinevæsken i folk, med både piggprotein-mRNA og grafénoksid, så ville det store antallet plutselige dødsfall og skader avslørt hele plottet. Siden mange uvitende blir gitt harmløst saltvann, og siden det som regel tar tid før vaksineskadene når å utkrystallisere seg, så kan denne vaksinens høye skadelighet gå helt under radaren hos folk flest.

Men det er jo mildest talt dårlig reklame at den ene idrettsstjernen etter den andre ramler om med nettopp de hjete-symptomene denne vaksinen har blitt kjent for å forårsake. Toppidrettsutøvere vil nemlig merke de skadelige effektene av (den ekte) vaksinen tidligere enn oss andre, som følge av det høye aktivitetsnivået deres. (Hint: I vaksinens pakkeinnlegg står det at man må holde seg unna å få høy puls i tiden rett etter at vaksinen har blitt satt).

Det heter seg at sport bare er brød og sirkus for folket, altså en distraksjon fra det som er viktig, men toppidretten kan nå bli årsaken til en stor folkeoppvåkning. Vaksine-korthuset vakler…

Kilde: VG

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller
nettbutikken vår — kjøp kvalitets-klær med tankevekkende motiver som vi har laget selv HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar