United-sjefen ikke bekymret for Ronaldo

Resett.no

annonse

Manchester United-manager Ralf Rangnick tror ikke Cristiano Ronaldo vil merke scoringsshowet mot Tottenham på kroppen i mesterligamøtet med Atlético Madrid i morgen.

Ronaldo scoret tre ganger og fikset nesten på egen hånd 3-2-seier for United i lørdagens storkamp i Premier League. I morgen er det Atlético Madrid som gjelder.

Mannskapet til Ralf Rangnick har et godt utgangspunkt foran kampen på Old Trafford-etter å ha klart 1-1 på bortebane i den første av to åttedelsfinaler.

annonse

37 år gamle Ronaldo gjorde skadecomeback lørdag. Manager Rangnick er fast i troen på at portugiseren vil være klar til Atletico-kampen, til tross for at tiden til restitusjon er kort.

– Jeg er ikke bekymret for at han ikke har vært i stand til å restituere seg. Han har alltid vært en person som passer ganske godt på seg selv og kroppen sin. Han vet nøyaktig hva han skal gjøre, så jeg er ikke bekymret for det, sier United-sjefen.

– Hans generelle prestasjon var bra mot Tottenham, om ikke veldig bra, og det er åpenbart dette vi håper å få fra ham igjen i morgen kveld, legger han til.

Tyskeren er samtidig opptatt av at flere enn Ronaldo må dra lasset.

– Det handler ikke bare om Cristiano, det handler om hele laget. Vi så i første omgang i Madrid hva vi ikke burde gjøre og hvordan vi ikke skulle spille. Det var selvsagt et stort tema for oss i går og i dag, da vi snakket sammen foran morgendagens kamp, sier Rangnick.

Startet innsamlingsaksjon for ukrainsk HV: – Hva er det vi nordmenn er gode på? (+)

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no