Tusener demonstrerte i Melbourne mot tvangsvaksinering

Steigan.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Tusenvis av demonstranter tok til gatene i Melbourne i fire timer 18. desember 2021 og sang til politiet «dere tjener oss», da nok en planlagt protest hadde startet i Queensland på lørdag, hvor opptil 10.000 demonstranter marsjerte i protest mot pandemipolitikken.

Folkemengden samlet seg på gaten utenfor Victorias delstatsparlament ved middagstid på lørdag før de omringet Melbourne West politistasjon.

Noen demonstranter ba tilskuere om å bli med dem og sa «våkn opp, kan du ikke se hva som skjer?»

Omikron-frykten overdrevet i Australia også

Australske myndigheter og medier har pumpet opp frykten for omikron-varianten, men sjøl Australias Dr Nick Coatsworth, også kalt vaksinekampanjens ansikt utad, må innrømme at denne frykten er overdrevet, skriver RebelNews.

Australian Medical Association (AMA) sendte i november ut ei melding der det het:

«Framveksten av Omicron COVID-19-varianten understreker behovet for Australia for å utvikle et nettverk av dedikerte karantenefasiliteter og følge opp utrullinga av boosterskudd mer kraftig.»

«Vaksinefasiliteter» er en australsk eufemisme for de interneringsleirene som bygges over hele landet for å tvangsinternere mennesker.

Les: Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Dr Nick Coatsworth var ikke imponert og kritiserte AMA for å overdrive.

«Vi er fire uker inne i Omicron-varianten. Å antyde at vi på noen måte er bak på booster-programmet er – etter mitt syn – et uansvarlig bidrag til å øke frykten blant den australske befolkningen,” sa han. «Jeg synes AMA (Australian Medical Association) bør gjøre mye bedre enn det, og bør være mer ansvarlig i sin kommentar.»

Omicron er en av Covids mange naturlige mutasjoner, skriver RebelNews. Det har vært presentert som en veldig mild versjon av viruset. Så mild at noen eksperter i Sør-Afrika og Europa har foreslått at Omicron bør spres for å øke befolkningens flokkimmunitet mot farligere varianter som Delta.

Nyhetskanalen viser til Afrika. Og Science skriver:

The pandemic appears to have spared Africa so far. Scientists are struggling to explain why

Science skriver:

Selv om Afrika rapporterte sin millionte offisielle COVID-19-tilfelle i forrige uke, ser det ut til å ha klart pandemien relativt godt så langt, med færre enn ett bekreftet tilfelle for hver tusende mennesker og bare 23.000 dødsfall så langt. Likevel antyder flere antistoffundersøkelser at langt flere afrikanere har blitt smittet med koronaviruset – et avvik som forvirrer forskere rundt om på kontinentet. «Vi har ikke noe svar,» sier immunolog Sophie Uyoga ved Kenya Medical Research Institute–Wellcome Trust Research Programme.

Og Science spør videre:

Hvis titalls millioner afrikanere allerede har blitt smittet, reiser det spørsmålet om kontinentet bør prøve seg på «flokkimmunitet» uten vaksine – den kontroversielle ideen om å la viruset gå sin gang for å la befolkningen bli immun – kanskje samtidig som de skjermer de mest sårbare. Det kan være å foretrekke fremfor kontrolltiltak som lammer økonomier og kan skade folkehelsen mer i det lange løp.

Scientists mystified, wary, as Africa avoids COVID disaster

Færre enn 6 % av befolkningen i Afrika er vaksinert. I flere måneder har WHO beskrevet Afrika som «en av de minst berørte regionene i verden» i sine ukentlige pandemirapporter.

Det de ikke nevner er at afrikanere regelmessig bruker hydrochloroquine og kinin mot malaria.

Det kan vises til 298 vitenskapelige forsøk med bruk av hydrochloroquine for å behandle COVID-19. Studiene har vist en suksessrate på 64 % i tidlige behandlingsforsøk og en suksessrate på 75 % i tidlige dødelighetsstudier.

Data fra Danmark slår beina under omikron-hysteriet

Data fra helsemyndighetene i Danmark viser også at personer med Omicron både har mindre sannsynlighet for å bli innlagt på sjukehus enn de med andre varianter og utskrevet fra sjukehuset mye raskere – i tråd med det sørafrikanske helsemyndigheter har rapportert.

Fredag rapporterte for eksempel danskene at det totale antallet sjukehuspasienter med Omicron siden epidemien startet nådde 77, opp med 20 pasienter fra torsdag. Men antallet Omicron-pasienter som for øyeblikket er innlagt på sjukehus økte bare med åtte mellom torsdag og fredag, fra 17 til 25. Dermed ser det ut til at 12 av de 17 Omicron-pasientene torsdag har blitt sluppet ut over natta.

Mer enn 76% av dem med omicron-smitte i Danmark er vaksinerte, noe som også slår hull i myten om at dette er «de uvaksinertes pandemi».

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar