Trump: Stormingen av Kongressen var «den største bevegelsen» i USAs historie

Resett.no
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Resett.no:

USAs tidligere president Donald Trump kaller stormingen av kongressbygningen i januar 2021 for “den største bevegelsen” i landets historie. Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB

annonse

annonse

USAs tidligere president Donald Trump kaller stormingen av kongressbygningen i 2021 “den største bevegelsen” i USAs historie.

Trump kom med uttalelsen torsdag, bare timer før en kongresshøring som har som mål å vise hvilken rolle han selv spilte da kongressbygningen ble stormet i et forsøk på å hindre at de folkevalgte utropte Joe Biden til valgets vinner, ifølge NTB.

– 6. januar var ikke bare en protest, den representerte den største bevegelsen i landet vårt for å gjøre Amerika stort igjen, sa Trump på sin Truth Social-plattform.

annonse

– Det handlet om et valg som ble arrangert og stjålet, og et land som var i ferd med å gå til helvete, fortsatte han.

Sentralt i granskingen av Trump og hans indre krets har vært å finne ut hvordan hans forsøk på å snu valgnederlaget spilte inn i volden 6. januar.

Granskningskomiteen har brukt ett år på å undersøke Trumps forsøk på å presse statlige og føderale tjenestemenn, hans taushet da støttespillerne angrep kongressbygningen og ulike andre påståtte ulovligheter i et forsøk å å snu valgnederlaget til seier.

Tegn abonnement
eller
støtt oss på andre måter
hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.


Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Les artikkelen direkte på resett.no

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar